F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Lisäjännitystä viikonloppuun: tv-kommentaattorista tehtiin F1-tallin varakuski

16:17

Formula ykkösten MM-sarjan talli McLaren joutui pulmapaikkaan ennen tämän viikonlopun gp-kisaa Silverstonessa, kun talli huomasi jääneensä ilman reservikuljettajaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ratkaisu kuitenkin löytyi, sillä talli ilmoitti pestanneensa ex-formulakuskin ja nykyisin Sky Sportsilla tv-kommentaattorin hommissa pyörivän Paul Di Restan varamiehekseen viikonlopulle.

McLarenin reserveinä toimivat yleensä Stoffel Vandoorne ja Esteban Gutierrez, jotka ovat myös Mercedeksen ja Racing Pointin varakuskeina. Vandoorne on kuitenkin tänä viikonloppuna Saksassa ajamassa Formula E -sarjaa, ja Gutierrezin F1-superlisenssi ei ole nyt voimassa.

Britti Di Resta, 34, ajoi F1-sarjaa vuosina 2010–13 Force Indian riveissä ja ylsi parhaimmillaan neljänneksi gp-kisassa. Uran 59:s F1-startti tuli vuonna 2017, kun Di Resta tuurasi sairastanutta Felipe Massaa Williamsilla Unkarin gp:ssä.

–  Kiva kun McLarenin pyysi, autan mielelläni. Tunnen tallin ja henkilöstön hyvin. Olen kuitenkin yhä Sky Sportsin hommissa viikonloppuna – paitsi jos minua tarvitaan (McLarenilla), Di Resta totesi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja