Fergie avautuu suhteestaan prinssi Andrew’hun – myöntää yhä rakastavansa ex-puolisoaan

Sarah Fergusonin on jopa uhottu avioituvan uudelleen ex-miehensä, prinssi Andrewn kanssa.

Sarah "Fergie" Ferguson avioitui kuningatar Elisabetin toiseksi vanhimman pojan, prinssi Andrewn kanssa vuonna 1986. Avioliitto kesti kuitenkin vain kymmenen vuotta ja pari erosi vuonna 1996.

Ranskalaiselle Madame Figaro -lehdelle antamassaan haastattelussa Ferguson kuitenkin kertoo, ettei liekki ex-puolisoiden välillä ole kokonaan sammunut, uutisoi Insider.

Fergie pysyy ex-miehensä rinnalla

Huolimatta avioerosta ja kummankin osapuolen ryvettymisestä erilaisissa skandaaleissa, Ferguson ja prinssi Andrew ovat pysyneet läheisinä. Ex-pariskunta jopa asuu yhdessä Windsorissa, missä he myös isännöivät häävastaanotot kummallekin tyttäristään: prinsessa Eugenielle ja prinsessa Beatricelle.

Prinssi Andrew joutui kohun keskelle kun paljastui, että hän oli ollut ystävällisissä väleissä edesmenneeseen liikemieheen Jeffrey Espteiniin. Epstein kuoli sellissään vuonna 2019 odottaessa ihmiskauppasyytteiden oikeuskäsittelyä. Hänet oli ehditty tuomita alaikäisten hyväksikäytöstä.

Prinssi Andrew haastettiin myös oikeuteen Virginia Giuffren toimesta, joka sanoo olleensa yksi useista Epsteinin hallinnoiman seksivyyhden uhreista. Giuffren mukaan prinssi Andrew käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen 20 vuotta sitten hänen ollessaan 17-vuotias

Väitteet prinssi Andrewn osallisuudesta rikoksiin on torpattu kuninkaallisen hovin puolesta, mutta Andrew on silti siirretty syrjään kuninkaallisista edustustehtävistä.

Fergusonia syytökset eivät ole kuitenkaan hetkauttaneet.

– Rakastin häntä ja rakastan häntä edelleen. Pysyn hänen rinnallaan, koska uskon häneen. Hän on hyvä mies, Ferguson toteaa Madame Figaron haastattelussa.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat