FC Honka ratkaisi voiton viime hetkillä upealla laukauksella – voittomaalintekijä onnistunut maalinteossa viimeksi Saksassa

Jalkapalloliigan FC Honka katkaisi kolmen ottelun voitottoman putkensa Seinäjoella SJK:ta vastaan, kun espoolaiset nappasivat pisteet maalein 2–1.

SJK oli ottelun alun vahvempi, ja se pääsi tauolle 1–0-johdossa Dani Hatakan osuman myötä.

Honka siirtyi kuitenkin toisella puoliajalla kuskin paikalle ja nousi tasoihin 60. minuutilla Borjas Martinin maalilla. Ratkaisu nähtiin lopussa, kun Mikko Sumusalo pääsi iskemään vieraiden toisen maalin 86. minuutilla.

Osuma maistui Sumusalolle, joka on viimeksi tehnyt maalin kaudella 2017–18, kun laitapuolustaja viiletti Saksan nurmilla.

–  Oli kiva tehdä viimeinkin maali. Tämä voitto oli meille tärkeä, koska emme ole pystyneet voittamaan viime aikoina, tuumasi ottelun sankari.

SJK on nyt pelannut voitotta kolme ottelua, joissa kaikissa vastustaja on tehnyt maalin ottelun viime hetkillä.

– Olemme pelanneet loppuhetkiä viisaasti, mutta välillä yksittäisille pelaajille tulee virheitä, joten näin voi käydä, kommentoi SJK-luotsi Alexei Eremenko Senior.