KTP järjesti jymy-yllätyksen Seinäjoella – "Tämä on tietenkin iso voitto"

Kotkalainen KTP teki ison yllätyksen jalkapalloliigassa, kun joukkue haki tiistaina 3–2-vierasvoiton Seinäjoelta SJK:n vieraana. Putoamiskamppailussa mukana oleva seura ylsi voiton myötä 20 sarjapisteeseen ja nousi 10. sijalta kahdeksanneksi.

KTP:n viimeisin voitto oli kesäkuun lopulta, ja takana oli viisi voitotonta ottelua. KTP ei ollut koskaan aiemmin voittanut SJK:ta liigatasolla.

Kotkalaiset nousivat toisella jaksolla kahdesti tappioasemasta rinnalle ja iskivät voittomaalin lisäajan toisella minuutilla. 3–2-rysän iski Willian Pozo-Venta.

– Tämä on tietenkin iso voitto, mutta en käyttäisi sanaa "helpottava". Olen kuitenkin helpottunut siitä, miten joukkueemme vastasi treeniviikolla siihen, mitä pyysimme heiltä. Puhuimme, että mitä tahansa kentällä tapahtuu, niin ajatusten täytyy pysyä meidän omassa pelissä, iloitsi KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti.

Sarjan kärkipäässä viihtyvä SJK on voittanut upean alkukauden jälkeen kahdeksasta viime ottelustaan vain kaksi. Tänä aikana joukkueelle on tehty 15 maalia, kun kauden ensimmäiseen 11 otteluun seinäjokelaiset päästivät vain kolme osumaa. Tällä hetkellä SJK on kolmen ottelun tappioputkessa.

KTP:lta maalinteossa onnistuivat myös Willis Furtado ja Juho Lehtiranta. SJK:n maalit iskivät Nooa Laine ja Diego Rojas, joka upotti pallon maaliin ottelun ensimmäisellä minuutilla.

Lue myös:

    Uusimmat