Mainos

FC Barcelonan johto suuttui Espanjan luottotopparille – taustalla Ranskan tähtipelaajan sopimussaaga

3:28

FC Barcelonan johto on ilmaissut yllättyneensä seuran ja Espanjan maajoukkueen luottotopparin Gerard Piquen toimista. Piquen omistama tuotantoyhtiö rakensi videon, jolla Ranskan maajoukkueen tähtipelaaja Antoine Griezmann kertoi päätöksestään jäädä Atlético Madridin riveihin.

Pääkuvan videolla Tulosruudun juttu MM-kisojen maanantain otteluista.

Barcelonan varapresidentti ja urheilupuolen vastuuhenkilöiden joukkoon kuuluva Jordi Mestre kertoi seuran olevan tyytymätön siihen, että Pique oli mukana kyseisen videon teossa.

– Olemme kertoneet Pique’lle, että hänen osallistumisensa yllätti ja suututti niin seuran kuin seuran kannattajat, Mestre sanoi tilaisuudessa, jossa Barcelonan entisestä pelaajasta Eric Abidalista tehtiin FC Barcelonan uusi urheilutoimenjohtaja.

– Kunnioitamme Griezmannin päätöstä (teki jatkosopimuksen Atléticon kanssa), kuten kunnioitamme kenen tahansa muunkin pelaajan urapäätöksiä. Haluamme pelaajia, jotka ovat sitoutuneet Barcelonaan ja jotka haluavat menestyä täällä, Mestre jatkoi.

Kuvion tausta on monimutkainen.

Ranskan maajoukkueen tähtipelaajaa Griezmannia yhdistettiin kuukausien ajan vahvasti Barcelonan riveihin. Omissa lausunnoissaan monipuolinen hyökkääjä väläytteli mahdollisuutta, jossa hän olisi vaihtanut seuraa tämän kesän aikana.

Piquen omistama tuotantoyhtiö Kosmos tuotti minidokumentin Griezmannista ja hänen isosta urapäätöksestä.

Pique taas kiisti olleensa mitenkään mukana itse videon toteutuksessa.

Mestren mukaan asiaan palataan vielä Piquen kanssa.

– Olemme pahoillamme siitä, että seuramme jäseniä on ollut mukana tuottamassa itse päätökseen liittynyttä materiaalia. Aiomme puhua tästä Piquen kanssa sisäisesti, emmekä kommentoi enää asiaa julkisesti, Mestre kertoi.

Pique ja Griezmann ovat molemmat mukana tämän kesän MM-kisoissa Venäjällä. Avausotteluissa Pique jäi Espanjan kanssa 3-3-tasapeliin Portugalia vastaan. Griezmann, joka onnistui kertaalleen maalinteossa, pääsi juhlistamaan voittoa, kun Ranska kaatoi Australian lukemin 2-1.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.