Video: Fanipostiin hukkuva Waltteri Torikka: On ihanaa, että ihmiset kannustavat

Waltteri Torikka opettelee ottamaan kehuja vastaan 8:27

Waltteri Torikka nousi kansan tietoisuuteen viime keväänä Tähdet tähdet -ohjelmasta.

Waltteri Torikka nousi kuin pyörremyrsky koko Suomen lemmikiksi viime keväänä, kun hän voitti Tähdet, tähdet -viihdeohjelman. Jo silloin mies herätti erittäin suurta mielenkiintoa ja keräsi itselleen fanikunnan nopealla tahdilla.

Perjantaina viihdemusiikkia sisältävän Sydän-esikoislevynsä julkaissut Torikka paljastaa MTV.fi:lle, että fanipostia on tullut keväästä lähtien tasaisesti, eikä loppua näy.

– Kyllä sitä on tullut paljon. On erityisesti tietty sellainen tiivis ryhmä, jolta saan jatkuvasti palautetta. Alusta saakka tämä ryhmä on ollut minuun yhteydessä ja kannustanut, ja he ovat olleet katsomassa aktiivisesti esiintymisiäni, Huomenta Suomessa perjantaina vieraillut Torikka muotoilee.

– Se on toisaalta tosi ihanaa, että ihmiset käyttävät aikaansa kannustamiseen, Torikka lisää.

Vihapostia mies ei kuitenkaan ole joutunut vastaanottamaan.

– Toki tämä on julkinen ammatti, että ei voi ikinä tietää, miten ihmiset reagoivat sinuun. Täytyy vain yrittää pysyä itselleen rehellisenä tekemisessään, Torikka sanoo. 

Torikalta ilmestyi tänään perjantaina Sydän-esikoislevy. Vaikka mies on koulutukseltaan klassinen oopperalaulaja, sisältää levy pelkästään viihdemusiikkia.

Levyllä kuullaan esimerkiksi Josh GrobaninYou Raise Me Up -kappaleen suomennos, edesmenneen Kari Tapion tutuksi tekemä kappale Kuin Taivaisiin.

– En halua tässä elämänvaiheessa lokeroida itseäni mihinkään yhteen tiettyyn asiaan. Ajattelin, että jos tällainen mahdollisuus tulee, niin miksi en tarttuisi tilaisuuteen, mies kuvailee.


Lue myös:

    Uusimmat