Ellinoora kertoo vaikuttuvansa saamastaan koskettavasta fanipalautteesta: "Näin ne käsitykset muuttuvat ja se on siistiä"

Ellinoora esiintyy Tähdet, tähdet -ohjelman ystävyyttä ylistävässä jaksossa. 

Tähdet, tähdet -ohjelman kuluvalla kaudella vanhat tutut genrejaot on unohdettu, ja tähtiartistit pääsevät näyttämään itsestään uusia puolia erilaisten teemojen kautta. 

Ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana on ystävyys, ja artistit pääsevät omistamaan kappaleet tärkeille ystävilleen sekä soolona että duettona.

Illan jaksossa vierailevana artistina nähdään Ellinoora, joka esittää ensimmäistä kertaa suorassa lähetyksessä kappaleensa Sinä 4ever. Muusikko kertoo, että hänelle itselleen ystävyyttä ylistävä kappale on erityisesti Olavi Uusivirran kappale Nuoruus. Kappale on tärkeä artistille sekä hänen läheiselle ystävälleen, jonka kanssa hänellä on ollut tapana järjestää yhteisiä syntymäpäiväjuhlia.

Muutaman vuoden ajan yhteisten juhlien järjestäminen on ollut tauolla Ellinooran artistikiireiden tähden, mutta tänä vuonna tilanne oli eri naisen täyttäessä 25 vuotta. 

– Tulee nähtyä nyt niin paljon harvemmin, mutta molemmat ymmärsi nyt, että tämä on tällainen puolipyöreä ikä ennen kolmeakymppiä, niin pitää jotain tehdä. 

Ellinooran kevät kuluu kiireisissä merkeissä: tällä hetkellä muusikko on kiertueella ja työstää toista levyään. Hän kertoo saavansa keikoilla erittäin paljon palautetta kuulijoiltaan ja kuulevansa mielellään ihmisten tarinoita.

– Tällä hetkellä on niin hyvä fiilis noilla keikoilla ja ihmisissä, kaikki on nyt jotenkin kohdallaan.  

– Pitkään on ollut hyvä meininki, mutta nyt tuntuu, että on vielä uusi sivu ehkä kääntynyt. 

Ellinoora kertoo myös olevansa aina erittäin otettu siitä, että ihmiset haluavat keskustella hänen kanssaan hänen musiikkinsa aiheista. 

– Nostan aina hattua siitä, kaikki ihmiset jotka ovat laittaneet minulle viestiä tai tulleet keikan jälkeen nykimään hihasta, puoltavat kyllä sitä ajatusta, että suomalainen ei ole mikään tuppisuu, joka ei koskaan kerro mitään itsestään. Näin ne käsitykset muuttuvat ja se on siistiä. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja