Saimi Hoyer jakoi haikeat kuvat Hotelli Punkaharjusta: "Hyvästi jää"

Saimi Hoyer nousee vastoinkäymisistä huolimatta 1:12
Näin Saimi Hoyer suhtautuu vastoinkäymisiin.

Saimi Hoyerin osaomistama Hotelli Punkaharju ajautui konkurssiin huhtikuussa. 

Hotelli Punkaharjun omistajana seitsemän vuotta toiminut Saimi Hoyer kertoi Instagramissa 8. elokuuta jättävänsä paikalle nyt hyvästit. Hotelli haettiin konkurssiin 17. huhtikuuta ja huutokaupattiin heinäkuussa. 

Hoyer jakoi kuvia oletettavasti Hotelli Punkaharjun muuttopuuhista, sillä kuvissa tauluja otetaan seiniltä pois. 

– Hyvästi jää Hotelli Punkaharju, Hoyer kirjoitti sydäntä särkevästi. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hoyerin päivitys on kerännyt lukuisia kannustavia ja myötätuntoisia kommentteja. Muiden muassa taiteilija Manuela Bosco, yrittäjä Noora Hautakangas ja oopperalaulaja Waltteri Torikka ovat kommentoineet julkaisua sydämin. 

Myös meikkitaiteilija Raili Hulkkonen osoitti kiitoksensa. 

– Kiitos Saimi hienoista hetkistä kanssasi ja koko henkilökunnan. Mikä tunnelma hotellissa, mitkä maisemat. Elämä jatkuu. Ties mitä mielenkiintoisia projekteja on edessä, Hulkkonen kirjoitti. 

Toukokuussa Hoeyr kertoi aloittaneensa uudenlaisen yhteistyön Hotel & Spa Resort Järvisydän -kylpylän toimitusjohtaja Markus Heiskasen kanssa.

– Rakkaat Ystävät. Mulla on hemmetin hienoja uutisia Rantasalmelta. Me ollaan Markus Heiskasen kanssa tehty yhteistyötä vuosia Saimaan ja koko Suomen matkailun eteen ja nyt tämä yhteistyö, luottamus ja ystävyys on uuden, vielä vahvemman matkan alussa, Hoyer kirjoitti tuolloin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hoyer jatkoi tekstiään kertoen, että Hotelli Punkaharjun tapahtumat löytyvät jatkossa uudesta lokaatiosta.

– Hotelli Punkaharjun tapahtumat tulevat löytämään uuden kodin Järvisydämestä ja työ matkailun eteen yhdessä tempastaan käyntiin vielä tiukemmalla otteella. Eläköön ystävyys, yhteistyö ja nyt tyynenä lepäävä suuri Saimaa, hän päätti postauksensa.

Hoyer osti Hotelli Punkaharjun vuonna 2016 entisen puolisonsa Thomas Hoyerin kanssa. Omistajuudessa tapahtui myöhemmin muutoksia, kun Thomas Hoyer myi osuutensa Mari Kettunen-Väyryselle. Saimi Hoyer erosi puolisostaan vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat