Fani livahti kentälle ja yllätti Erling Haalandin suudelmalla

Kannattaja livahti kentälle Manchester City–Sheffield United-ottelussa ja hyppäsi norjalaistähti Erling Haalandin kaulaan.

Manchester City hakkasi päätään Sheffield Unitedin puolustukseen reilut kuusikymmentä minuuttia, ennen kuin Erling Haaland puski vieraat 1–0-johtoon. Norjalaisen maalista riemastunut fani pääsi kentälle turvamiesten ohi ja hyppäsi ensimmäisenä onnittelemaan Haalandia.

Kannattaja halasi Haalandia ja suuteli tätä kaulalle. Norjalainen ei ollut moksiskaan kannattajan yllättävästä onnittelusta ja vastasi tarttumalla hellästi tätä päästä, ennen kuin turvamiehet tulivat väliin ja vetivät kannattajan pois Cityn pelaajien keskeltä.

Ottelu sujui CItyn kannalta tahmeasti ennen norjalaisen osumaa. Haaland oli jo tuhrinut rangaistuspotkun ensimmäisellä puoliajalla. City oli painanut koko ottelun päälle, mutta Sheffieldin maalilla Wesley Foderingham piti joukkuettaan pystyssä pitkään.

Sheffield tasoitti ottelun Jayden Boglen komealla laukauksella, mutta City kampesi vielä kerran ohi. Rodri pyssytti hurjan pommin rangaistusalueen sisältä Sheffieldin maalin ylänurkkaan, ja City otti 2–1-voiton. City on voittanut kaikki kauden kolme Valioliigaotteluaan.

Lue myös:

    Uusimmat