Fani haukkui Lindsey Vonnin NHL-rakasta – ex-alppihiihtotähdellä kilahti: "Etkö tiedä kuka olen"

Lindsey Vonn kaatui – laski kyynelehtien maaliin 0:42
Videolla Lindsey Vonnin raju kaatuminen.

Uransa jo lopettanut alppihiihtotähti Lindsey Vonn vieraili Off the Ice with Ida & Julie -podcastissa ja keskusteli parisuhteestaan NHL-kiekkoilija P.K. Subbanin kanssa.

Vonn kertoi tilanteesta, jolloin häneltä ryöpsähti todellinen raivonpurkaus. Hän oli saapunut seuraamaan poikaystävänsä Subbanin ottelua ja kannattaja oli mollannut tätä. Silloin Vonnilla kilahti.

– Yritin pysyä tuntemattomana. En halunnut, että minut tunnistetaan. Kaikki kuitenkin huusivat hänelle. Siellä oli kuitenkin yksi tietty henkilö, kelle latasin täyslaidallisen. Hän huusi, että "Subban, olet paska!". Vastasin hänelle: Sinä, pidä se turpasi kiinni. Istu alas ja ole hiljaa. Hän jatkoi kuitenkin huutamista. Siinä vaiheessa kysyin häneltä, että tiedätkö kuka olen? Hän on minun poikaystäväni, joten sinun pitäisi pitää turpasi kiinni, Vonn kertoo.

– Alkuperäisessä tilanteessa käytin paljon enemmän kirosanoja, mutta siistin nyt tarinaa. Kuulen paljon paskaa. P.K. on tottunut siihen, mutta minä en. Minulla alkaa keittää, kun kuulen sellaista, Vonn jatkaa.

Vonn voitti urallaan 11 arvokisamitalia. Hänen poikaystävänsä Subban edustaa tätä nykyä Nashville Predatorsia. Joukkueen kausi päättyi ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

Lue myös:

    Uusimmat