Urheilumaailman näyttävä tähtipari avautuu kohtaamistaan ennakkoluuloista – "Minulla on ollut monta haastavaa tilannetta läheisteni kanssa"

Alppikuningatar Lindsey Vonn ja NHL-tähti PK Subbanin parisuhde on herättänyt runsaasti kysymyksiä myös kaksikon läheisten keskuudessa. Vonn avasi kohtaamiaan haasteita NFL-pelaaja Emmanuel Achon ohjelmassa.

Vonn ja Subban ovat seurustelleet vuodesta 2018 lähtien. Urheilumaailmassa menestyksekkäästi urallaan esiintynyt kaksikko on joutunut useiden haasteiden eteen parisuhteensa vuoksi.

Uransa jo lopettanut alppitähti Vonn myöntää, että hän on kohdannut runsaasti ennakkoluuloja, koska hän seurustelee tummaihoisen miehen kanssa. Myös Vonnin lähipiirissä olevat ihmiset ovat suhtautuneet Subbaniin ennakkoluuloisesti.

– En sanoisi, että olen menettänyt ystäviä, mutta minulla on ollut monta haastavaa tilannetta minulle läheisten ihmisten kanssa. Se on ollut loukkaavaa, enkä tiedä, miten asiaan pitäisi suhtautua, Vonn kertoo Uncomfortable conversations with a black man -ohjelmassa.

Välillä Vonn on ollut neuvoton kohtaamiensa ennakkoluulojen kanssa.

– En tiedä, kuinka puhua heille meidän suhteestamme, että he ymmärtäisivät. En tiedä, miten rasismin saisi katoamaan, ja he näkisivät hänet (Subbanin) ihmisenä ja persoonana, joka hän on. En tiedä, miten teen sen, Vonn sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat