Facebook-keskustelut uudistuivat – ryhmäpuhelut tapetilla

Facebook Messengerin ominaisuustarjonta on jälleen laajenemassa. Laajalti käytetty pikaviestin alkaa nimittäin tukea jopa kymmenien käyttäjien välisiä ryhmäpuheluita.

Satojen miljoonien ihmisten käyttämä Facebook Messenger tukee jatkossa ryhmäpuheluita. Messenger-johtaja David Marcus ilmoitti toiminnon maailmanlaajuisesta lanseerauksesta Facebookissa.

Uudistuksen jälkeen ryhmäkeskusteluista löytyy puhelinikoni, jota painamalla voi aloittaa äänipuhelun kyseisen ryhmän jäsenten välillä. Toiminnon pitäisi onnistua missä tahansa ryhmässä, mikä tarkoittaa, että puheluihin voi parhaimmillan osallistua jopa 50 ihmistä. Toki on täysin eri asia, kuinka käytännöllinen kymmenien henkilöiden ryhmäpuhelu on.

Kunhan käytössä on Messengerin uusin versio, pitäisi puhelinikonin ilmaantua ryhmiin hyvin pian. Ryhmäpuhelu-toiminto tulee Facebook-viestimen iOS- ja Android-versioihin.

Aiemmin tässä kuussa Facebook kertoi automatisoitujen ohjelmistobottien saapuvan osaksi Messenger-keskustelusovellusta. Botteja voi jo halutessaan kokeilla myös Suomesta käsin.

Lue myös:

    Uusimmat