F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-tallin erikoinen sotku sen kuin jatkuu – sekavia viestejä lähetellyt firma vaihtoi nimeä, mikään ei muuttunut autossa

2:10
Videolla Kevin Magnussenin Haas-auto hyytyy radalle Saksan GP:n ensimmäisissä harjoituksissa.

F1-talli Haas ja sen päätukija Lightning Volt (entiseltä nimeltään Rich Energy) ovat olleet todella erikoisen sopan keskellä viime viikkojen aikana. Rich Energy on ehtinyt laittaa pääomistaja William Storeyn syrjään, minkä lisäksi yhtiön nimi on vaihtunut. Haasin autoissa mikään ei ole kuitenkaan muuttunut.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Saksan GP suorana 26.-28.7.
Pe: 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Saksan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Soppa pyöri voimakkaana erityisesti Britannian GP:n yhteydessä. Tuolloin Rich Energy jatkoi todella erikoisia viestittelyään, kun yhtiö kuittaili sosiaalisessa mediassa ronskilla tavalla Haasin suuntaan.

Piakkoin Britannian GP:n jälkeen Rich Energy ilmoitti, että pääomistajana toiminut Storey ei jatka enää yhtiön taustalla.

Samassa yhteydessä Rich Energy muuttui Lightning Voltiksi.

Saksan GP:hen tultaessa vanha nimi, Rich Energy, komeili edelleen Haasin autoissa.

Mitä oikein tapahtuu?

– Olemme edelleen siinä pisteessä, missä olimme aiemminkin. Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää kuunnella heitä siinä, että miten asioiden suhteen edetään, Haasin tallipäällikkö Günther Steiner sanoi Hockenheimin viikonlopun alla.

– En tiedä, että mitä heidän suhteen tapahtuu ja samalla en myöskään halua tietää. Ei tuo ole meidän juttu, Steiner sanoi, viitaten energiajuomayhtiön sotkuihin.

Steiner kuitenkin vihjaili, että Haasin sponsorointikuvioissa saattaa tapahtua muutoksia.

– Ainoa mitä voin sanoa, on se, että meidän pitää saada vastauksia heiltä ennen kesätaukoa. Se on takaraja ihan laillisessa muodossa. Koko juttu on tällä hetkellä asianajajien käsissä, Steiner totesi.

Steinerin mukaan Lightning Voltilla eli entisellä Rich Energyllä ei ole viivästyksiä sponsorointimaksuissa.

Haasin ja sen päätukijan välinen yhteistyösopimus on aiemman tiedon mukaan monivuotinen. Haasin käyttämä lakifirma lähetti jo yhdessä vaiheessa kirjeen Rich Energyn suuntaan siitä, että yhteistyösopimuksen päättämisestä voisi seurata lähes 40 miljoonan euron yhteislasku.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja