F1-talli räväyttää melkoisen paketin avauskisaan – tallipäällikkö viittaa ”todella, todella huonoon” autoon

Viime kaudella F1-sarjassa pahan pettymyksen kokenut Renault hyökkää uuteen kauteen päättäväisellä tavalla. Renaultin tallipäällikkö Cyril Abiteboul vahvistaa, että ranskalaistalli tuo melkoisen paketin heti ensimmäiseen kisaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avausviikonloppu ajetaan Itävallassa 3.-5. heinäkuuta!

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Päivitykset ovat tulossa, Abiteboul sanoo Motorsport.com:n mukaan.

– Olemme tehneet hurjasti töitä, jotta saamme ne osat Itävaltaan, joiden oli tarkoitus tulla alkuperäisen suunnitelman mukaan käyttöömme Vietnamissa, Hollannissa ja Barcelonassa.

Abiteboul viittaa F1:n alkuperäiseen kalenteriin, joka lensi roskakoriin koronaviruspandemian takia.

Kyseiset kisat olisivat olleet järjestyksessä kolmas, viides ja kuudes, jos F1-kausi olisi ajettu alkuperäisen kaavan mukaan.

Vaikka Renault saakin kolminkertaisen päivityspaketin Itävaltaan, haluaa Abiteboul rauhoitella odotuksia.

– Tiedämme kaikki, että meidän viime kauden automme oli todella, todella huono. Toivomme vain, että auto on nyt hieman parempi. Emme vieläkään tiedä, että missä suoritustasomme menee muihin nähden. En halua sanoa siitä liikaa tässä vaiheessa, Abiteboul pohti.

Viime kaudella Renault menetti valmistajien MM-sarjassa neljännen paikan McLarenille, joka oli yksi kauden isoista yllättäjistä.

Abiteboul on iloinen myös siitä, että Renault on saanut tarvittavan määrän osia Itävaltaan. Red Bull Ring kun on varsin raadollinen rata F1-autoille korkeiden kanttikivien ja nopeavauhtisuuden myötä.

Uusi F1-kausi alkaa ensi viikolla. Itävallassa ajetaan kauden ensimmäinen ja toinen kisa.

Lue myös:

    Uusimmat