F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-tähtikuski yllättyi Valtteri Bottaksesta – "Hän ei näyttänyt normaalilta"

2:00
Videolla kuvaa Italian GP:n lähdöstä, jossa Valtteri Bottas oli vaikeuksissa.

Renaultin Daniel Ricciardo myöntää yllättyneensä siitä, miten pahoissa vaikeuksissa Mercedeksen Valtteri Bottas oli sunnuntain Italian GP:ssä.

Ricciardo ohitti Bottaksen lähdössä, minkä jälkeen hän onnistui pitämään asemansa ensimmäiseen varikkopysähdykseen asti.

Varikolla Mercedes onnistui paikkailemaan tilannetta, kun Bottas ohitti sekä Ricciardon että Racing Pointin Sergio Perezin.

Ricciardo tuli maaliin Bottaksen perässä kuudentena.

Kisan jälkeen Bottas valitteli muun muassa ohjaukseen ja moottorin ylikuumentumiseen liittyvistä ongelmista.

– Valtteri ei näyttänyt normaalilta – eli nopealta, Ricciardo hämmästeli.

– Pääsin hänen ohitseen avauskierroksella, mutta oletin, että hän olisi hyökännyt, ja ohittanut minut piakkoin. Mutta hän ei tehnyt niin.

– Jossain vaiheessa pystyin jopa kasvattamaan eroa. Tiedän, että emme olleet hitaita viikonlopun aikana, mutta emme ole myöskään Mercedeksen tasolla. Siksi olin hieman yllättynyt, Ricciardo myöntää.

Kisan loppuvaiheilla Ricciardo ajoi pitkän pätkän Bottaksen perässä. Ricciardon mukaan hän oli itsekin vaikeuksissa, minkä myötä hän ei pystynyt ohittamaan Mercedeksen suomalaiskuskia. Bottas jäi puolestaan jumiin McLarenin Lando Norrisin taakse.

– On perusteltua sanoa, että Valtteri ei ollut siinä vauhdissa, mitä Mercedekseltä yleensä nähdään. Tuntui siltä, että meidän vauhtieromme oli olematon, Ricciardo pohti ja viittasi Renaultiin.

Mercedes ei ole vielä tarkentanut sitä, että miksi Bottaksen kisavauhti oli aiempaa heikompaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja