F1-tähdet lyötiin erikoiseen tapahtumaan – pokaali rikki, katsojilta ihmettelyä

F1-tähdet Lando Norris ja Carlos Sainz osallistuivat sangen erikoiseen, formuloiden ja golfin yhteiseen livelähetystapahtumaan, josta ei hämmennystä puuttunut.

Suoratoistopalvelu Netflix järjesti Las Vegasissa sen nimeä kantaneen golf-kisan, johon osallistui sekä lajin (golfin) huippuja että neljä F1-kuskia.

Ferrarin Carlos Sainz ja golfsuuruus Justin Thomas voittivat ensimmäistä kertaa järjestetyn kisan. Erikoisia piirteitä sisältänyt tapahtuma huipentui kuvaavalla tavalla, kun Thomas ja Sainz juhlistivat voittoaan. Sen jälkeen kun Thomas oli maistanut kuohujuomaa suoraan voittopokaalista, hän ojensi pystin Sainzille, joka tiputti sen maahan. 

Ja rikkihän se meni.

Kilpailuun oli ujutettu normaalista golfista poikkeavia ”leikkimielisiä” piirteitä. Esimerkiksi kaikki neljä mukana ollutta paria löivät avauslyöntinsä yhtä aikaa, minkä jälkeen he ajoivat kilpaa lyötyjen pallojen luo. Sama kaava toistui aina viheriölle ja puttauksiin asti.

Vaikka hassuttelu saattoi huvittaa osaa yleisöä, Netflix sai osansa palautteesta muun muassa erinäköisten ääniongelmien ja lähetyksen juontajien päällekkäin puhumisten myötä.

F1-kuskeista Sainzin ja Norrisin lisäksi mukana olivat Alpinen Pierre Gasly ja Williamsin Alex Albon. Golffareista kisaan osallistuivat Thomasin lisäksi Rickie Fowler, Max Homa ja Tony Finau.

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Las Vegasissa. 

Lue myös:

    Uusimmat