Valtteri Bottaksen päihittänyt F1-kuski riehaantui: rikkoi samppanjapullon ja kätensä: "Verta oli kaikkialla"

McLaren oli sunnuntain Italian GP:n yksi isoista onnistujista. Carlos Sainz taisteli loppumetreille asti voitosta, kun taas Lando Norris onnistui pitämään Mercedeksen Valtteri Bottaksen takanaan. Kisan jälkeen Norris "riehaantui" ja koki pienimuotoisen loukkaantumisen.

Brittitalli McLaren juhlisti Sainzin toista ja Norrisin neljättä sijaa kisan jälkeen varikkopilttuun edustalla. Norris yritti avata juhlat Itävallasta tutulla kikallaan, jossa hän pamauttaa samppanjapullon maahan. Onnistuessaan pullo alkaisi vaahtoamaan ja Norris olisi voinut ruiskuttaa juomat Sainzin niskaan.

Tällä kertaa Norrisin temppu meni pahasti pieleen, sillä hän rikkoi pullon...

... ja kätensä.

Norris esitteli vahinkoja myöhemmin illalla Twitch-suoratoistopalvelussa.

– Miten käteni voi? Ei paha. Yritin pamauttaa pullon maahan niin, että se alkaisi pursuamaan. Mutta hajotinkin koko pullon ja käteni aukesi, Norris selitti, esitellen samalla isokokoista laastaria.

– Verta oli kaikkialla, Norris maalaili.

Video epäonnistuneesta tempusta:

Norrisin iltapäivä oli vauhdikas, sillä hän koki vaikeuksia myös kisan jälkeisessä haastattelutuokiossa. Norris päätti hypätä Renaultin Daniel Ricciardon Sky-juttutuokion keskelle niin, että hän horjahti ja otti osumaa polveensa.

Kahdeksan ajetun kilpailun jälkeen Norris on MM-sarjassa jaetulla neljännellä sijalla yhdessä Racing Pointin Lance Strollin kanssa. Kaksikolla on kasassa 57 pistettä. MM-sarjaa johtaa Mercedeksen Lewis Hamilton (164 pistettä).

Lue myös:

    Uusimmat