F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1:ssä uusia koronahuolia – George Russellin leirissä epäselvä tapaus

5:27
Videolla Portugalin GP:n loppuhetket.

F1 on tehnyt vahvaa työtä sen eteen, ettei koronaviruspandemia ole lähtenyt leviämään varikon sisällä. Kuljettajista ainoastaan Racing Pointin Sergio Perez ja Lance Stroll ovat saaneet tartunnan. Nyt Williamsin George Russellin leirissä on epäselvyyksiä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Russellin fysioterapeutti Aleix Casanovas on saanut pieniä koronaan viittaavia oireita, ja hän on vetäytynyt karanteeniin. Casanovas testataan perjantaina varikkoalueen ulkopuolella. Mikäli testi osoittautuu negatiiviseksi, hän voi palata Russellin matkaan.

Williamsin huippulupaus Russell testataan uudelleen perjantaina. Mikäli hän antaa negatiivisen tuloksen, voi hän ajaa normaalisti Italian Imolassa lauantaina ja sunnuntaina.

– Casanovasin aiempi koronatestitulos oli negatiivinen, mutta hän menee uuteen, varalta tehtyyn testiin perjantaina varikkoalueen ulkopuolella. Hän ei ole ollut tekemisissä Georgen kanssa Portugalin GP:n jälkeen. George kävi testissä tiistaina ja se oli negatiivinen. Hänet testataan uudelleen radalla protokollan mukaan, Williams kertoi menettelyistä Autosportin mukaan.

Mikäli Russellin kohdalla tapahtuisi käänne ja hän ei pystyisi ajamaan Imolassa, hänet korvaisi hyvin todennäköisesti britti Jack Aitken, joka on Williamsin varakuski. Aitken ajaa tällä hetkellä formuloiden korkeimmassa junioriluokassa, F2-sarjassa.

22-vuotias Russell on väläytellyt useaan otteeseen nopeuttaan varsinkin tämän kauden aika-ajoissa. Kisoissa Russell ei ole vielä avannut pistetiliään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja