F1:ssä on porisemassa seuraava menestystarina – Toni Vilander näkee ennusmerkit ilmassa: "Parempaa on vielä tulossa"

Valmistajien MM-sarjan kolmossija on F1-talli McLarenille loistava hyvitys vuosien rämpimisestä sarjan pohjamudissa. Silti brittitallin suunta näyttää edelleen olevan vahvasti ylöspäin.

McLaren pääsi lopulta jaloilleen vaihdettuaan kolmen surkean Honda-moottoreilla ajetun kauden jälkeen Renault’n moottoriasiakkaaksi.

Samaan aikaan tiimissä on tehty koko ajan hyviä täsmähankintoja henkilöstöpuolelle ja vahvistettu pohjaa uutta tulemista varten. Ensi kaudella moottoritoimittajaksi vaihtuu sarjan ykkösvalmistaja Mercedes, joten C Moren asiantuntija Toni Vilanderin odotukset ovat ylhäällä.

– Sinne tulevat Daniel Ricciardo ja Mercedeksen moottori. Trendi kun on kohti parempaa. Kaikki merkit ovat, että parempaa on vielä tulossa, Vilander ennustaa.

– Tuntuu, että tallin taloudelliset vaikeudet on saatu ratkaistua. On tulossa isoa sijoitusryhmää, jotka ovat ostaneet osakkeita koko McLarenin toiminnasta, hän toteaa.

Vilander ja Ossi Oikarinen ennakoivat videolla, mitä muita mielenkiintoisia seurattavia asioita F1-sarjasta ensi kaudella löytyy.

Lue myös:

    Uusimmat