F1-pomo ennustaa: Max Verstappenilla ja uudella tallikaverilla ongelmia ”ennemmin tai myöhemmin”

Red Bullilla hollantilaiskuljettaja Max Verstappen saa uuden tallikaverin ensi kaudella, kun Pierre Gasly siirtyy energiajuomajätin ykköstalliin. Gaslyn tallipäällikkönä viime kaudella Toro Rossolla toiminut Franz Tost uskoo, että uusien tallikaverien välillä nähdään vielä sähköä.

Ylälaidan videolla C Moren F1-selostaja Niki Juusela ja asiantuntija Toni Vilander jakavat havaintoja Pirellin rengastesteistä Abu Dhabista.

Tost on toiminut sekä Gaslyn että Verstappenin tallipäällikkönä. Verstappen ajoi Toro Rossolla kaudella 2015 sekä kauden 2016 neljä ensimmäistä kisaa.

– Odotan, että he pystyvät tekemään vahvaa yhteistyötä. Molemmat kuskit haluavat kuitenkin menestyä ja siellä on enemmin tai myöhemmin ongelmia kisojen aikana, Tost sanoi The Nationalin mukaan.

– Tuo on kuitenkin normaalia F1:ssä. Kuljettajat taistelevat paikoista. Uskon kuitenkin, että molemmat kuljettajat käyttäytyvät ammattimaisesti ja he selvittävät kaiken parhaalla mahdollisella tavalla, Tost jatkoi Verstappenista ja Gaslystä.

Red Bull nosti Gaslyn sisartalli Toro Rossolta sen jälkeen, kun australialaiskuljettaja Daniel Ricciardo päätti siirtyä Renaultille.

Toro Rosson ensi kauden kuljettajat ovat venäläinen Daniil Kvjat ja thaimaalainen Alexander Albon

Lue myös:

    Uusimmat