Red Bullilta sivuun siirretty F1-kuski latasi: Max Verstappenin lellimisellä kova hintalappu

F1-kuski Pierre Gaslyn mukaan koko Red Bullin talli on kuin ”räätälöity” hollantilaiselle Max Verstappenille. Gaslyn mukaan tämä on samalla syy sille, miksi Red Bull ei voi voittaa tallimestaruutta.

Gasly sai haistella lähietäisyydeltä Red Bullin toimintaa, kun hänet nostettiin Toro Rossolta energiajuomajätin emotalliin kaudeksi 2019.

24-vuotias ranskalaiskuljettaja oli kuitenkin vaikeuksissa ja hänet tiputettiin kesken kauden takaisin Toro Rossolle. Samalla thaimaalaiskuljettaja Alex Albon hyppäsi Toro Rossolta Red Bullille.

Gaslyn mukaan hänen oma suoritustasonsa ei ollut ainut syy sille, miksi hän ei pystynyt vastaamaan tallikaverinsa Verstappenin vauhtiin.

– Jokainen kuljettaja haluaisi päästä tuohon asemaan. Eli siihen, että koko talli on kuin räätälöity sinulle – ihan niin kuin Red Bull on nyt hänelle, Gasly sanoi Autosprintille.

– F1 on joukkueurheilua. Voit voittaa vain silloin kun koko talli onnistuu.

Tällä Gasly viittasi siihen, että Verstappenin suosimisella on kova hintalappu. Red Bull kun ei pysty haastamaan toisia kärkitalleja, Mercedestä ja Ferraria vain yhdellä kuljettajalla.

Red Bull piti nykyisen kokoonpanonsa voimissaan myös tälle kaudelle. Gasly jatkaa Toro Rosson eli nykynimeltään AlphaTaurin riveissä, Albonin ollessa Red Bullin toinen kisakuljettaja.

Lue myös:

    Uusimmat