F1-paikkansa menettänyt kuski palaa Porschen leiviin

Yhden täyden F1-kauden jälkeen Toro Rosson kisakuskin paikalta pudotettu Brendon Hartley palaa Porschen palvelukseen.

Hartley ehti vajaan puolentoista kauden aikana kisata Toro Rossolla 25 F1-kisassa ja sijoittui vain kolme kertaa pisteille. Hän oli parhaimmillaan yhdeksäs Yhdysvaltain osakilpailussa.

Uusiseelantilaisen huhuttiin siirtyvän seuraavaksi sähköautojen Formula E -sarjaan, ja Porsche vahvisti lauantaina Hartleyn palaavan tehdaskuskikseen, mutta vapaasti eri sarjoihin osallistuen.

Hartleyn nimeä ei kuitenkaan ollut mukana saksalaisvalmistajan Le Mans -tiimin nimilistalla. Porschen mukaan suunnitelmat Hartleyn kohdalla täsmentyvät piakkoin.

Hartley on kestävyysautojen WEC-sarjan kaksinkertainen mestari. Hän oli myös voittamassa Le Mansin 24 tunnin kisaa vuonna 2017.

Lähde: Crash.net