F1-mestaritalli Red Bull julkaisi kuvittelevan kuvan ”uudesta autostaan” – kikkaillut ennenkin ilmeensä kanssa

Hallitseva F1-mestaritalli Red Bull päätti kutitella lajin faneja julkaisemalla otoksen uuden autonsa väitetystä ilmeestä. Red Bull esittelee kauden 2023 julkisivunsa ensi viikolla New Yorkissa.

Red Bull lisäsi Twitter-kanavalleen kuvan vuoden 2023 autosta tekstillä ”tyhjä kangas”. Kuvassa näkyy valkopohjainen F1-auto, johon on maalattu Red Bullin tummansinertävä logo.

Red Bull järjestää ensi viikon perjantaina julkistustilaisuuden New Yorkissa. Epävarmaa on se, että tuoko Red Bull paikan päälle ensi kauden RB19-autonsa vai aikooko se vain esitellä uuden ilmeensä.

Viime vuonna Red Bull julkaisi pelkästään kuvia uudesta RB18-autostaan. Kyseisissä otoksissa ei näkynyt käytännössä lainkaan minkäänlaisia yksityiskohtia sen uudesta menopelistä.

Red Bull on kikkaillut ennenkin julkisivunsa kanssa ennen uuden F1-kauden alkua. Vuonna 2015 Red Bull ajatti tekonaamiointiväreillä varustettua autoa kautta edeltävissä testitilaisuuksissa.

Kuva kyseisestä autosta:

Kausien aikana Red Bull on aina nojannut tummansiniseen väritykseen, missä näkyvät sen logosta tutut värit punainen ja keltainen.

Red Bull lähtee uuteen kauteen hallitsevana mestarina niin valmistajien kuin kuljettajien puolella. Max Verstappen varmisti uransa toisen maailmanmestaruuden jo Japanissa, kun jäljellä oli vielä neljä kisaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja