F1-maailmanmestari huolissaan formuloiden tulevaisuudesta – viittaa muun muassa Kimi Räikköseen

Suorista kommenteista tuttu F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve on huolissaan siitä, mihin suuntaan kuninkuusluokka on menossa tulevina vuosina. Villeneuve jakoi kärkkäitä kommentteja siitä, miten lajista ovat katoamassa kaikki persoonat.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Vuoden 1997 maailmanmestari Villeneuve ajoi omina kuljettajavuosinaan muun muassa Michael Schumacheria, Mika Häkkistä ja edelleen aktiiviuraansa jatkavaa Fernando Alonsoa vastaan.

Villeneuvelta kysyttiin Alonsoon liittyen siitä, miten tämän poistuminen näkyy jo nykypäivän formuloissa. Alonso jätti F1:set viime kauden päätteeksi.

– Hän on persoona, gladiaattori ja kuski, jolla on paljon luonnetta ja karismaa.

– Mietin vain, että mitä tapahtuu, kun Alonso, (Lewis) Hamilton ja (Kimi) Räikkönen ovat kaikki lähteneet. Sen jälkeen on paljon kuskeja, jotka eivät edes tiedä miten he pääsevät ulos autosta, Villeneuve tykitti GP Fansin mukaan.

Villeneuven mukaan hollantilaiskuljettaja Max Verstappen on jäämässä ainoaksi värikkääksi hahmoksi koko sarjassa.

– Aiemmin kuljettajilla oli paljon enemmän persoonallisuutta mitä nykyisillä on. Nyt kuljettajat tulevat 18-vuotiaina sarjaan ja koko hommasta tulee aivan latteaa, Villeneuve sanoo, viitaten F1:n nykysuuntaan.

Esimerkiksi tälle kaudelle F1:siin liittyi paljon uusia nuoria kuskeja, kuten Lando Norris (19 vuotta) ja George Russell (21).

Lue myös:

    Uusimmat