F1-kuski oli vähällä joutua tappeluun GP-viikonlopun päätteeksi: turvamiehen toiminta yllätti riitapukarin – "Mietin vain, että mitä ihmettä minun pitäisi tehdä"

5:24
Muistatko? Vuoden 2019 Brasilian GP oli yksi viime vuosien viihdyttävimmistä kisoista. Alexander Albon menetti uransa ensimmäisen palkintosijoituksen kolariin Lewis Hamiltonin kanssa.

Red Bullin kolmoskuskina toimiva Alexander Albon joutui erään F1-kisan jälkeisissä juhlissa erikoisen tilanteen keskelle.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Imolan GP suorana 16.-18.4.
Pe: harjoitukset klo 11.55 ja 15.25.
La: harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Imolan GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Albon kertoi BBC:n haastattelussa hämmentävästä kokemuksestaan. Aiheesta kirjoittaa muun muassa Planet F1 -sivusto.

Albon ei täsmentänyt, mistä GP-viikonlopusta oli kyse, mutta hänen vihjeidensä perusteella kyseessä oli todennäköisesti vuoden 2019 Brasilian GP. Albon ajoi tuolloin ensimmäistä kauttaan ykkösissä, ja hän oli saanut muutamaa kuukautta aiemmin ylennyksen Toro Rossolta Red Bullille.

– Siellä on pöytiä ja ilmaista juomaa, eikä koskaan oikeastaan tapahdu mitään, mutta silloin joku tyyppi, Ferrari-fani – hänellä oli Ferrarin lippis – kertoi olevansa suuri Sebastian Vettel -fani, Albon kertoi.

– Istuin hänen pöydässään, koska odotin juomia enkä jaksanut seistä. Siinä olivat vain hän ja hänen vaimonsa tai tyttöystävänsä, ja hän alkoi olla aika vihainen. Hän vain kehotti minua lähtemään, mutta kun baaritiski oli ihan vieressä, sanoin, että olisin siinä vain viisi minuuttia.

Mies alkoi haastaa riitaa ja yritti saada Albonia lähtemään mukaan tappeluun.

– Se oli kiusallista, koska mietin vain, että mitä ihmettä minun pitäisi tehdä sellaisessa tilanteessa. En tiedä, mitä tapahtui, mutta ilmeisesti ärsytin heitä jotenkin.

– Hänen vaimonsa kävi hakemassa turvamiehen paikalle, jotta tämä heittäisi minut ulos, mutta turvamies heittikin heidät ulos.

Albon ei osaa sanoa, tunnistivatko mies ja nainen häntä.

– Mietin sitä, tietääkö tämä mies vai eikö hän tiedä. Olisin voinut sanoa, kuka olen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja