F1-kuski mokasi todella erikoisella tavalla – myönsi itsekin: ”Aika nolo hetki, täytyy sanoa”

Perjantaina Britannian GP alkoi sangen erikoisella tavalla, kun Haasin ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean rikkoi autonsa… varikkosuoralla! Grosjean kertasi tapahtunutta naurun kera.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tapaus sattui perjantain ensimmäisten harjoitusten yhteydessä, kun hän oli poistumassa varikolta. Kiihdytyksen yhteydessä Grosjeanin Haas-auton takapää lähti irti, minkä myötä hän pyörähti. Tämän yhteydessä hän rikkoi autonsa etusiiven.

Mistä oli kyse?

– Kylmät renkaat, ja kun otin varikkorajoittimen pois päältä, niin pyörähdin, Grosjean kertasi Autosportin mukaan.

– Se oli aika nolo hetki, täytyy sanoa!

– Noh, tuo on elämää. Nauroimme tuolle, mutta niin sen pitääkin mennä. Ei tuo mitenkään ärsyttänyt meitä loppupäivän aikana, Grosjean jatkoi.

Video tilanteesta näkyy ylhäältä.

Eivätkä pyörähtelyt tähän loppuneet. Ensimmäisten harjoitusten aikana Grosjean pyöri uudemman kerran. Toki, tällä kertaa radan puolella, mutkan keskellä.

– Kun ensimmäinen veto menee pieleen, niin on vaikea saada kaikkea kuntoon välittömästi. Säädöt eivät olleet aivan ideaalilla tasolla, Grosjean perusteli toista episodia.

Grosjeanin osalta Britannian GP:n perjantain harjoitukset menivät pahasti mönkään. Ensimmäisessä sessiossa hän oli toiseksi viimeinen eli 19. Muutamaa tuntia myöhemmin sijoitus koheni yhden pykälän (18.).

Lue myös:

    Uusimmat