F1-tähtikuski sähelsi erikoisella tavalla – "En usko, että minulle on käynyt koskaan noin"

Viime kauden jälkeen Red Bullilta Renaultille siirtynyt F1-tähtikuski Daniel Ricciardo sähelsi erikoisella tavalla Azerbaidzhanin Bakun GP:n harjoituksissa. Tällä oli seurauksia, sillä Ricciardo onnistui kiertämään lopulta vain 15 aikakierrosta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Syy vajaalle harjoitusohjelmalle oli varsin outo: Ricciardolta loppuivat renkaat.

Tähän johtanut tekijä oli kuitenkin F1-ympyröistä tutumpi.

– Missasin ainakin puoli tuntia lopusta. Yleensä syy on se, että auto olisi rikkoontunut jonkun törmäyksen yhteydessä. Minulla syy oli se, että molempiin rengassarjoihini tuli tasaiset kohdat, Ricciardo totesi PlanetF1:n mukaan.

– Minulla ei ollut sitten ollenkaan renkaita pitkää vetoa varten. En usko, että minulle on käynyt koskaan noin, Ricciardo hämmästeli.

Kaiken lisäksi Ricciardon jarrut olivat suorastaan tulessa, kun hänellä riitti ylimääräistä ohjelmaa pienen ulosajon yhteydessä.

– Ai niinkö? Ricciardo hämmästeli, kun hänelle kerrottiin asiasta.

– Insinöörini sanoi, että jarrut ovat kuumina, mutta nyt tiedän, että mitä hän aidosti meinasi, australialaiskuljettaja naureskeli.

Ricciardo oli toisten vapaiden harjoitusten 15:s. Perjantain ensimmäinen harjoitussessio päättyi heti alkuhetkillä, kun Williamsin brittikuski George Russell ajoi kohonneen kaivonkannen yli tuhoisin seurauksin.

Lue myös:

    Uusimmat