F1-kuljettajamarkkinoilla totaalinen yllätyskäänne? Ferrari-tähteä yhdistetään yhtäkkiä Red Bullille

F1-kuljettajamarkkinoilla riittää nyt kuhinaa, kun muun muassa Mercedes on tekemässä päätöksiä ensi kauden kokoonpanostaan. Lewis Hamilton teki jo jatkon, mutta kuka on toinen valinta? Tämän rinnalla todellinen yllätyshuhu tulee nyt Italiasta.

F1-markkinoiden isoimmat otsikot on nostettu Mercedeksen tilanteesta. Pitääkö Valtteri Bottas paikkansa vai nostaako saksalaistalli George Russellin Lewis Hamiltonin rinnalle?

Erinäköisten raporttien mukaan Mercedes saattaisi julkaista Russellin Mercedes-sopimuksen jo tällä viikolla Englannin Silverstonessa.

Nyt markkinoilta kuuluu todella kummia. Italiankielisen Motorsport.com:n mukaan Ferrarin tähtikuskin Charles Leclercin leiri olisi tiedustellut Red Bullin neuvonantajalta Helmut Markolta tämän halukkuutta muodostaa tähtikaksikko energiajuomayhtiön talliin.

Raportin mukaan Leclerc on tyytymätön siihen, miten kaukana Ferrari on Red Bullista ja Mercedeksestä.

Mikäli Leclerc siirtyisi Red Bullille, puhuttaisiin todellisesta jymypaukusta. Leclercillä kun on vuoteen 2024 voimassa oleva sopimus Ferrarin kanssa. Monacolainen on ollut myös italialaistallin kruunujalokivi ja suojeluslapsi jo tovin ajan. Tämän lisäksi oma kysymys liittyisi siihen, olisiko Red Bullin Max Verstappenilla mitään halukkuutta ottaa huippunopeaa Leclerciä rinnalleen?

Leclerc nousi nopeasti Ferrarin ykköskuskiksi sen jälkeen, kun hän vaihtoi Alfa Romeolta Maranellon punaisten riveihin kaudeksi 2019. Leclercin dominanssi johti osaltaan siihen, että Ferrari luopui F1:n nelinkertaisesta maailmanmestarista Sebastian Vettelistä, joka vaihtoi täksi kaudeksi Aston Martinille.

Italiankielisen Motorsport.com:n mukaan Verstappen–Leclerc-kaksikko voisi olla Red Bullin vastaus Mercedekselle, joka on muodostamassa oman tähtikaksikkonsa ensi kaudelle. Viittaus tässä kohdistuu Hamiltoniin ja Russelliin.

Red Bullin tämän hetken toinen kuljettaja on Sergio Perez, jonka sopimus on katkolla kuluvan kauden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat