F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1:iin hamuava naiskuljettaja sai merkittävän tukijan unelmansa tavoitteluun – "Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus"

22-vuotias Jamie Chadwick on yksi maailman taitavimpia naiskuljettajia. Nyt hän on saanut taustalleen tärkeän tukijan, joka osaltaan auttaa Chadwickiä kohti F1:siä.

Chadwick ajoi viime kaudella ensimmäistä kertaa W Series -sarjan mestaruuteen. Ensi kaudella Chadwick ajaa Aasian Formula 3 -sarjassa. Seuraavaksi hän haluaa nousta F3- ja F2-luokkiin tallinsa Preman ohjaksissa.

Chadwick on saanut taustalleen myös tärkeän tukijan Rodin Carsin. Rodin Cars -pomo David Dicker arvostaa Chadwickin kykyjä suuresti.

– Jamie on poikkeuksellinen kilpa-ajolahjakkuus. Me katsomme tätä pitkällä tähtäimellä ja tuemme täysillä hänen matkaansa kohti F1:siä, Dicker sanoo BBC:n mukaan.

Moottoriurheilun harrastaminen ei tunnetusti ole halpaa lystiä. Nykypäivänä tie huipulle saattaa tyssätä resurssien puutteeseen, vaikka ajotaidot ja lahjakkuus olisivatkin huippuluokkaa. Moottoriurheilun kuninkuusluokkaan vuosina 2023-2024 tähtäävä Chadwick on tyytyväinen uudesta tukijastaan.

– Tämä on kuin toteutunut unelma. Jos minulla olisi pienempi budjetti, en pystyisi kisaamaan Preman kaltaisessa huipputallissa ja antamaan itselleni parasta mahdollisuutta todistaa taitoni F1:iin.

– Moottoriurheilun pelottava puoli on taloudellinen tuki, jota siihen vaaditaan. Se on niin valtava summa, mutta olen innoissani tästä minulle annetusta mahdollisuudesta, Chadwick ylistää.

Uuden rahallisen tukijan myötä Chadwick saa keskittyä rauhassa ajamiseen ilman tulevaisuutta varjostavia budjettihuolia.

– Joka vuosi, kun olen ajanut kilpaa, minulla on aina ollut epävarmuuksia siitä, mitä voin tehdä ensi kaudella. Nyt minulla on tukea, joten voin keskittyä suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla, Chadwick myhäilee.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja