Ex-vaimolta raju väite tennislegendasta – "Hän ei voi antaa minulle anteeksi"

Tennislegenda Boris Beckerin ex-vaimo Sharlely Becker väitti The Sunin haastattelussa, että Becker heitti hänet ja hänen 8-vuotiaan lapsensa ulos kotoa ja he joutuivat nukkumaan kahvilan penkillä.

Becker tuomittiin aiemmin talousrikoksista kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen, jota hän kärsi kahdeksan kuukautta. Nyt kuusinkertaisen grand slam -voittajan ex-vaimo kertoi, kuinka Becker heitti hänet ja hänen lapsensa ulos.

– Jätin hänet viisi vuotta sitten ja hän ei voi antaa minulle anteeksi. Kun sanoin, että haluan päättää suhteen, niin hän otti molempien talojen sekä auton avaimet ja heitti meidät ulos talosta. Minulla ei ollu rahaa mukanani, joten nukuimme ensimmäisen yön kahvilan penkillä, Sharlely Becker sanoi.

Ex-vaimo kertoi myös vuonna 2017 sattuneesta erikoisesta episodista, jolloin Becker oli piilottanut hevosensa makuuhuoneeseen. Sen tarkoituksena oli piilottaa hevoset ulosottohenkilöltä, joka keräsi tavaroita velkojen vähentämiseksi.

– Tavaroita kerännyt henkilö yritti mennä makuuhuoneeseen, johon Boris oli piilottanut hevosensa. Sitä täytyy nähdä tarinan hauskuus, sillä hän menee makuuhuoneeseen ja siellä on hevosia. Olen pahoillani, mutta se on hauskaa, Becker kertoi.

Boris Becker väittää The Independentin mukaan ensi torstaina julkaistavassa dokumentissa, että ex-vaimon väitteet eivät pidä paikkaansa.

Lue myös:

    Uusimmat