Ex-puoliso syyttää supertähteä julmasta väkivallasta: "Hän yritti tukahduttaa minua tyynyllä" – toinen ex-puoliso ilmoitti olevansa raskaana

Entinen tyttöystävä syyttää tennistähti Alexander Zvereviä väkivaltaisesta käytöksestä heidän suhteensa aikana. Saksalainen Zverev kiistää syytökset. 

Zverevin kanssa seurustellut Olga Sharipova väittää tämän käyttäytyneen väkivaltaisesti häntä kohtaan jo suhteen alkuaikoina. Viime vuoden elokuussa saksalaistähti yritti Sharipovan mukaan tukahduttaa häntä tyynyllä New Yorkissa.

Zverev oli Sharipovan mukaan suuttunut tämän tultua myöhässä hotellille.

– Kun tulin kotiin, meillä oli riita. Meidän riitamme alkoivat aina pikkuasioista. Hän yritti tukahduttaa minua tyynyllä ja väänsi käsiäni.

Sharipova kertoo lopulta päässeensä pakenemaan hotellista avojaloin kadulle puhelimensa kanssa. 


Zverev kiistää jyrkästi Sharipovan väitteet.

– Olemme tunteneet lapsesta saakka ja kokeneet paljon yhdessä. On erittäin harmillista, että hän esittää tuollaisia syytöksiä, koska ne eivät yksinkertaisesti ole totta. Suhteemme päättyi kauan aikaa sitten. En tiedä, miksi Olga alkaa nyt esittää tällaisia syytöksiä, Zverev sanoi Twitterissä julkaisemassaan tiedotteessa.

Tulossa isäksi

Aiemmin toinen Zverevin entinen tyttöystävä Brenda Patea ilmoitti odottavansa Zverevin lasta. Patea kertoi kuitenkin aikovansa kasvattaa lapsen yksin. Tämän uutisen Zverev myönsi todeksi samaisessa tiedotteessaan.

– Viime päivät ovat olleet haastavia minulle.  Minusta tulee isä 23-vuotiaana. Odotan lasta suurella innolla. Vaikka Brenda ja minä emme ole enää yhdessä, meillä on hyvä suhde ja aion kantaa vastuuni isänä.

Zverev on ammattilaisurallaan voittanut 13 turnausta kaksinpelissä. Saksalainen on parhaimmillaan kivunnut ATP-rankingissa sijalle kolme. Tällä hetkellä hänen sijoituksensa on seitsemäs.
Zverev pelasi ensimmäistä kertaa urallaan grand slam -turnauksen finaalissa syksyn Yhdysvaltain avoimissa.
Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja