Ex-uutisankkuri Aino Huilaja julkaisi kuvan ruokavarastostaan: "Seitsemäs karanteenipäivä alkaa ruokainventaariolla"

3:16
Katso videolta Aino Huilajan kuulumisia tammikuulta.

Aino Huilaja on viettänyt pakettiautoelämää Euroopassa kuukausikaupalla.

Arska-koiransa ja puolisonsa Jerry Ylkäsen kanssa Euroopassa pakettiautolla matkustava ex-uutisankkuri Aino Huilaja ei ole huolissaan vessapaperista koronaviruspandemian sekoittamassa maailmassa.

Sen sijaan hän kokosi jäljellä olevat ruoat pöydälle ja julkaisi siitä kuvan.

– Seitsemäs karanteenipäivä alkaa ruokainventaariolla. Kun muut ovat hamstranneet vessapaperia, meille on nähtävästi ilmestynyt 10 purkkia, Huilaja toteaa.

– Vaikka näillä pärjäisikin vielä pitkälle, aion pian poistua turvasatamastamme ja pyrkiä kohti kauppaa. Tekee mieli tuoreita asioita. Hedelmiä ja vihanneksia. Myös leipää ja juustoa. Kurkkua! hän kirjoittaa. 

Ranskassa parhaillaan karanteenissa oleva Huilaja kertoo parin täyttävän kauppareissua lupalapun, kuten maassa vaaditaan.

– Me ollaan otettu ulkonaliikkumiskielto tosissamme ja otetaan vastaisuudessakin. Siksi seuraava kauppareissu olkoon joskus viikon päästä.

– Tämä karanteenielämä on tietysti sinänsä helppoa meille, kun saadaan ulkoilla tässä maatilalla. Ei tarvi kököttää Ranssissa.

Viime syksynä Huilaja otti lopputilin työstään MTV:llä. Uutisankkurina tutuksi tullut Huilaja on julkaissut Instagramissa ahkerasti kuvia Eurooppa-matkustelustaan.

Matkan varrelle on myös mahtunut vastoinkäymisiä. Muutama viikko siiten hän kertoi pudonneensa vuorenrinteeltä rotkoon Kanarialla, Espanjassa. Huilaja kuitenkin selvisi onnettomuudesta suhteellisen pienin ruhjein.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja