Ex-tallipomo kritisoi Sebastian Vetteliä – vertaa Michael Schumacheriin, yhdellä isolla erolla

F1-sarjassa kilpailevan Ferrari-tallin kuljettaja Sebastian Vettel keskittyy yksinomaan todistamaan ykköskuskin asemaansa italialaistallissa, katsoo entinen kuljettaja ja tallipäällikkö Gerhard Berger.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettelin tulevaisuus formula ykkösissä on joutunut äkkiä huhumyllyn keskipisteeseen, kun saksalaiskuskin on väitetty harkitsevan uransa lopettamista tähän kauteen.

Ennen kauden alkua tallin ykköskuskiksi nimetty Vettel on joutunut alkukaudesta vastaamaan tallitoverinsa Charles Leclerin heittämään kovaan haasteeseen. Bergerin mielestä nelinkertaiselta maailmanmestarilta puuttuu johtajuutta.

– Seb on kova työntekijä, kuten myös Michael Schumacher oli, mutta Schumacheriin verrattuna häneltä puuttuu kyky johtaa tallia ja vaatia sitoutumista sen avainhenkilöiltä. Nyt hän on keskittynyt sataprosenttisesti todistamaan sen, että hän on yhä tallin ykkönen, Berger kommentoi italialaiselle Gazzetta dello Sportille.

– Vettel tarvitsee rentoa ympäristöä ja tunnetta siitä, että hän on kuin kotonaan. Tällä hetkellä hänellä on vaikeaa, eikä hän pystyi silloin antamaan 110 prosenttista panostaan. Näin tapahtui myös Daniel Ricciardolle Red Bullilla, Berger jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat