"Sebastian Vettel voittaa ennemmin tai myöhemmin maailmanmestaruuden Ferrarilla" – tallipomo vertaa Schumiin

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on vakuuttunut, että Sebastian Vettel tulee voittamaan maailmanmestaruuden vielä myös Maranellon orin ohjaimissa.

Ylälaidan videolla Pitstop, jossa käsitellään Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin välistä taistoa.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Vettelillä on neljä maailmanmestaruutta Red Bull -vuosilta, mutta Ferrari-kausina vuodesta 2015 eteenpäin MM-titteliä ei ole vielä tullut. Mercedeksen Lewis Hamiltonilla on sen sijaan vahva ote myös tämän vuoden maailmanmestaruuteen: brittikuski on keulilla 67 pisteen turvin ennen Vetteliä, kun kautta on neljä kisaa jäljellä.

– Tästä on tullut mahdoton tehtävä, mutta taistelu ei ole ohi. Austiniin emme mene lyötyinä, haluan sanoa sen selvästi. Ja olen varma, että ennemmin tai myöhemmin Sebastian Vettel tulee voittamaan maailmanmestaruuden Ferrarin ohjaimissa, Arrivabene sanoi italialaislehti La Gazzette dello Sportin mukaan.

Ferrari-pamppu vertasi Vetteliä myös seitsenkertaiseen maailmanmestariin Michael Schumacheriin, joka voitti viisi titteleistään Ferrarilla 2000-luvun alkuvuosina.

– Minusta hänessä (Vettelissä) on jotain samaa Schumacherin kanssa. Hän on saksalainen, mutta sydämeltään italialainen ja hänellä on ollut siteitä Maranelloon nuoresta lähtien, Arrivabene tuumaili.

Lue myös:

    Uusimmat