Ex-Salkkarit-tähti Markku Pulli yllätti menemällä Big Brotheriin! Teki mittavan elämäntapamuutoksen vuosi sitten – näin hän on muuttunut

8:38
MTV tutustui uuteen julkkisten Big Brother -taloon! Tällainen on VIP-asiakkaille tarkoitettu ”kauhujen sänky”

Markku Pullia ei olla nähty julkisuudessa sitten Salkkareiden. 

Salatuissa elämissä vuodesta 2007 vuoteen 2015 asti näytellyt Markku Pulli yllätti sunnuntaina 2. toukokuuta faninsa, kun hän asteli Big Brother -taloon 13 muun julkkiskisaajan kanssa

Pullia ei ole nähty julkisuudessa sen jälkeen, kun hän lopetti suosikkisarjassa Joonatan Sievisen roolissa. 

Somekansa yllättyi iloisesti Pullin paluusta julkisuuteen. Twitterissä on käyty kuumaa keskustelua Nelosen Big Brotherin VIP -kaudesta ja Pullin paluusta. 

– Oi ihana Joonatan Sievinen, Twitterissä kirjoitetaan. 

Osa twiittaajista pohtiikin sitä, osaako asukkaat sanoa näyttelijää hänen oikealla nimellään, vai sekoitetaanko hänet roolihahmoonsa. 

– Kuinakohan moni meinaa sanoa Markkua Joonataniksi? Twitterissä naureskellaan. 

Twitterissä on noussut esiin myös nimi Pullin taiteilijanimi Roinatan, jota hän käytti vuonna 2013 tehdessään aluevaltauksen rapmusiikin saralle. 

– Team Roinatan, twiittaaja kirjoittaa julkaisemansa musiikkivideon yhteyteen. 

Moni muukin twiittaja kertoo olevansa näyttelijän tiimissä ja haluavan hänet voittoon. 

Elämätapamuutos

Pulli on treenannut viime vuosien aikana itsensä huippukuntoon. Mies julkaisi helmikuussa Instagram-tilillään kuvapäivityksen treenatusta kehostaan.

Pulli kirjoitti, että päätti kolme vuotta sitten, kun täytti 30 vuotta, että hän aikoo olla nelikymppisenä elämänsä parhaimmassa kunnossa.

Pullilla meni lopulta kaksi vuotta siihen, kun ryhtyi toimeen. Hän teki seinälleen aikataulun, jotta saavuttaisi tavoitteensa.

– Minulla oli melkein kuusi vuotta taukoa kuntosalilta, joten minun piti aloittaa kaikki aivan pohjalta.  

Hän sai apua elämätapamuutokseen ammattilaiselta, joka laati ruoka- ja treeniohjelman. Pulli ryhtyi käymään viime vuonna noin kolme kertaa viikossa salilla, ruokaan hänellä meni rahaa noin 10 euroa päivässä. Mies kertoo olevansa vegaani.

– Haluan olla kunnossa ja terve veronmaksaja ja seurata unelmaani tullakseni jonain päivänä lentäjäksi.

Voit selata kuvia nuolesta. 

Pulli on opiskellut Puolassa Bartolini Air -nimisessä koulussa. Hän suoritti vuonna 2019 yksityislentäjän lupakirjan. Hän kertoi tuolloin Instagramissa, että unelman toteuttaminen kesti häneltä kymmenen vuotta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja