Salkkarit-tähti yllättää räppärinä: Kaverit keksivät taiteilijanimen

Näyttelijä Markku Pulli esiintyy rap-artisti Matin tuoreella musiikkivideolla Roju.

Taiteilijanimeä Roinatan käyttävä Markku Pulli yllättää rap-artisti Matin uudella musiikkivideolla. Pulli on nähty aiemmin Matin Hulk- ja Bulk -videoilla cameo-roolissa.

Uusimmalla videolla hän räppää ensimmäistä kertaa itsekin.

– Olemme Matin kanssa kavereita, ja kerran kun juteltiin, Matti kysyi kiinnostaisiko minua tulla kokeilemaan ja vetämään biisin keskelle oman versioni, Pulli kertoo.

– Pari kertaa piti ottaa uusiksi, mutta äänitykset sujuivat yllättävän hyvin. Matti piti minulle tiukan rap-koulun. Vaikeinta oli se, että pysyy biitin mukana.

Markku Pulli käyttää videolla taiteilijanimeä Roinatan, jonka juuret juontavat useamman vuoden taakse.

– Kun aloin treenata Salkkareissa roolia varten ja lihoin 30 kiloa, kaverini alkoivat heittää vitsiä aiheesta ja kutsuivat minua nimellä Roinatan. Roinaaminen on yleinen lempinimi hormonien käytölle, ja sarjassahan Joonatan käytti kiellettyjä aineita.

Roju-kappaleen on säveltänyt Mauri Suomivuori ja sanoittanut ja sovittanut Matti Happonen. Pulli itse oli mukana käsikirjoittamassa musiikkivideota.

– Kuvasimme kahtena päivänä, ja kuvaukset menivät hyvin. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

Videolla esiintyy myös näyttelijä Venla Savikuja.

– Ei häntä kauheasti tarvinnut houkutella mukaan. Venla on kuitenkin näyttelijä, ja hän on videolla näyttelemässä. Musiikkivideon tarinahan on hyvin alleviivattu, mutta ihmiset varmasti ymmärtävät, ettei se ole täysin vakavasti tehty, Pulli kertoo.

Nähdäänkö Roinatan räppäämässä myös tulevaisuudessa, vai oliko kyse yksittäisestä projektista?

– Aika näyttää, saako tarina jatkoa, mutta ihan positiivisesti porukka on videon ottanut vastaan, Pulli iloitsee.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat