Ex-Salkkarit-tähti Jasmin Hamid vauva-arjestaan: "Tämä on ollut aivan mahtavaa"

Salkkareista julkisuuteen tutuksi tullut näyttelijä Jasmin Hamid viettää parhaillaan laatuaikaa pienen viisikuukautisen esikoisensa kanssa.

Lotto-juontajana ja näyttelijä tunnettu Jasmin Hamidsai esikoispoikansa viisi kuukautta sitten. Sukeltaminen äitiyteen on sujunut hyvin ja arki pienokaisen kanssa sujuu loistavasti.

– Äitiys on ollut yllättävän luonnollista. Pelkäsin, että tämä olisi paljon rankempaa. Tämä on ollut aivan mahtavaa, Hamid kuvailee.

Tuore äiti puhuu pienokaiselleen tataarin kieltä.

– Se on oma äidinkieleni. Haluan periyttää kulttuuritaustaani. Puhun tataaria ja hänen isänsä puhuu sitten suomea.

Äitiyteen sukeltaminen on ollut naiselle helppoa ja pienokainen kulkeekin mukana myös tähden työpaikalle rikossarja Sorjosen kuvauksiin.

– Kuvauksia ei ole ollut joka päivä. Se vaatii silti paljon järjestelyjä, koska hän on täysimetyksellä. Vauva on ollut kuvauksissa aina mukana.

Sarjan lisäksi nainen on Helsingin kaupunginvaltuutettu, sekä kirjoittaa Hyvän päivän varalle -sijoitusblogia. Salkkareiden aktiiviset fanit eivät ole kuitenkaan unohtaneet tähteä.

– Somessa kysellään, että milloin palaan Salkkareihin. En usko, että palaan. Se oli kyllä todella hauskaa aikaa ja monet lämpimät muistot jäivät siitä.

Lue myös:

    Uusimmat