Ex-Salkkarit-näyttelijä Jasmin Hamid tunnistetaan edelleen kadulla Katariina Mäkeläksi – paljastaa MTV:n haastattelussa haluavansa tehdä visiitin sarjaan

Entinen Salkkarit -näyttelijä Jasmin Hamid paljastaa, haluaisiko tehdä paluun sarjaan 3:40
Tämän vuoksi entinen Salkkarit -näyttelijä Jasmin Hamid haluaisi tehdä lyhyen vierailun sarjaan – katso haastattelu!

Näyttelijä ja sijoittaja Jasmin Hamid on MTV:n katsojille edelleen tuttu Salattujen Elämien Katariina Mäkelänä, vaikka hän poistui sarjasta jo melkein yhdeksän vuotta sitten. Tapasimme Hamidin Porin SuomiAreenassa.

Hamid muistelee aikaansa Salkkareissa lämmöllä, mutta ei varsinaisesti haaveile sarjaan paluusta. Lyhyt vierailu sarjassa on kuitenkin käynyt Hamidin mielessä.

– Kyseessä on saippuaooppera. Minä poistuin sarjasta niin, että Katariina Mäkelän näyttelijä vaihdettiin lennosta. Minun mielestäni ympyrä sulkeutuu vasta sitten, kun näyttelijä vaihdetaan uudestaan, Hamid vihjaa.

Uusi elämänvaihe – "Perhe on nyt valmis"

Hamid kertoi Instagram-tilillään yhden elämänvaiheen päättymisestä, sillä hän on juuri lopettanut nuoremman lapsensa imetyksen.

– Ehkä se oli jo aikakin. Nuorempi täyttää syksyllä jo kaksi vuotta. Ajattelin, että on hyvä tässä vaiheessa vierottaa hänet tästä tavasta, kun syksyllä alkaa myös päiväkoti, niin ei ole kahta isoa muutosta yhtä aikaa, Hamid lisää MTV:n haastattelussa.

Näyttelijä kertoo perheen olevan nyt valmis, eli perheeseen ei ole odotettavissa lisää lapsia.

Katso yllä olevalta videolta Hamidin koko haastattelu, jossa hän kertoo perheen kesäsuunnitelmista sekä minkälaisia töitä hän on tehnyt Salkkareiden jälkeen!

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat