Ex-Onnelliset-sarjan tähdet kertovat, kuinka selviävät kiireisestä arjesta: "Verkkojen laskeminen järvellä on parasta"

Ex-Onnelliset-sarjan kiireiset näyttelijät kertovat omat vinkkinsä rentoutumiseen. Sarjan tuotantokausi nähdään pian C Moren suoratoistopalvelussa. 

Ex-Onnelliset on draamasarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Sarjasta nähdään torstaista 31.5. alkaen toinen tuotantokausi C Moren suoratoistopalvelussa

Sarjaa tähdittävät muun muassa Jonna JärnefeltRia Kataja sekä Antti Virmavirta. Draamasarjan kuvausten ulkopuolella kolmikko viettää kiireistä freelancer-näyttelijän arkea. 

Kataja kertoo, että näyttelemisen lisäksi hän kokeilee siipiään myös ohjaajana ensimmäistä kertaa elämässään. Hämeenlinnan Taidekasarmissa nähdään marraskuun lopussa ensi-ilta Arjen yksinäiset -nimellä kulkevasta esityksestä, jonka Kataja on ohjannut. 

– Olemme tuottaneet kaiken esitysmateriaalin työpajoissa eli se ei perustu mihinkään valmiiseen käsikirjoitukseen. Emme saaneet apurahoja projektiin, joten päätimme tuottaa kaiken alusta loppuun itse, Kataja kertoo.

Myös Järnefelt ja Virmavirta kertovat, että töitä riittää. Kaikki kolme iloitsevat hyvästä työtilanteesta mutta myöntävät, että välillä kiireisyys ja arjen epäsäännöllisyys tuntuu myös raskaalta.

Näyttelijät kertovat, että kaikilla heillä on jokin paikka rauhoittumiselle, johon he voivat paeta arjen stressiä ja kiirettä. 

– Järvelle laskemaan verkot, se on parasta, Virmavirta kertoo.

– Aina, kun on vain tilaisuus, menen vesijuoksemaan. Kamppeet siihen on aina mukana! Järnefelt paljastaa. 

Ex-Onnelliset 2. kausi alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 31.5., jolloin julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa.

Sen jälkeen sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä 12. Sarjan 1. kausi on katsottavissa C Moressa jo nyt.

Ex-Onnelliset 2. kausi alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 31.5. Sarja esitetään myöhemmin MTV:n kanavilla.

Lue myös:

    Uusimmat