Ex-NHL-tuomari lyttäsi Venäjän supertähden käytöksen palkintogaalassa: "Häpeällistä!"

Entinen NHL-erotuomari Tim Peel kritisoi venäläistähti Nikita Kutsherovin käytöstä NHL:n palkintogaalassa.

Tampa Bay Lightningin supertähti Kutsherov oli finalistina ehdolla jääkiekon NHL:n arvokkaimman pelaajan Hart Trophy -palkintoon. Venäläishyökkääjä vastaili kuitenkin lyhytsanaisesti ja välinpitämättömän oloisesti hänelle NHL:n palkintogaalassa Las Vegasissa esitettyihin kysymyksiin. Tätä ei ex-huipputuomari Tim Peel sulattanut.

– Suunnilleen samanlaista innostusta hän osoitti NHL:n tähdistöottelussa. Osoita kunnioitusta faneille, jotka kannustavat sinua ja maksavat lippuja katsoaaksesi sinua, mikä mahdollistaa sinulle miljoonien tienaamisen vuodessa. Häpeällistä! Peel paahtoi X:ssä.

Kanadalainen Peel sai näkemyksestään myös vastakiekkoon. Esimerkiksi Bolts Jolts -tili kirjoitti Kutsherovia puolustavan arvion.

– Fanit, jotka tukevat häntä, rakastavat tätä hänessä, joten mielipiteesi on täysin väärä, Bolts Jolts kommentoi.

Peel vastasi, että "se on sinun mielipiteesi" ja lisäsi, että on "hieno asia, että meillä kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseemme".

Ex-kohutuomari

Kaksi Stanley Cupia urallaan voittanut Kutsherov vei NHL:n pistepörssin nimiinsä toista kertaa urallaan, kun hän takoi päättyneellä kaudella runkosarjassa 81 otteluunsa huimaavat 144 (44+100) tehopistettä. Kutsherovin sijaan NHL:n arvokkaimpana pelaajana palkittiin kuitenkin pistepörssissä toiseksi sijoittunut Colorado Avalanchen kanadalaissentteri Nathan MacKinnon.

Peel tuomitsi NHL:ssä urallaan pudotuspelit mukaan lukien 1 452 ottelussa. Mies sai vuonna 2021 potkut kohun jälkeen. Hän antoi Nashville Predatorsin Viktor Arvidssonille rangaistuksen hatarin perustein. Peel tokaisi mikrofonin ollessa päällä halunneensa antaa Predatorsille "aikaisen jäähyn".

Lue myös:

    Uusimmat