NHL-mestaruuden voittanut tähtipelaaja mellasti ja ryyppäsi ilman paitaa lehdistötilaisuudessa – pilkkasi finaalivastustajan faneja

NHL:n mestaruutta toista peräkkäistä kautta juhlivan Tampa Bay Lightningin supertähti Nikita Kutsherov vaihtoi nopeasti vapaalle ratkaisufinaalin jälkeen.

Kutsherov voitti NHL:n pudotuspelien pistepörssin viime kauden tapaan. Tällä kertaa venäläishyökkääjä paukutti huimat 32 pistettä.

1–0-lukemiin päättyneen viidennen finaaliottelun ja mestaruuden ratkeamisen jälkeen Kutsherov saapui juhlatunnelmissa lehdistötilaisuuteen. Laituri tuhosi oluttölkkejä ja antoi polveilevia vastauksia etäyhteydellä kysymyksiä esittäneille toimittajille.

– En tiedä, mitä sanoa. Kaksi v***n mestaruutta putkeen. En pystynyt nukkumaan kolmeen yöhön. Tämän ottelun voittaminen tuntuu valtavalta. Vasili (maalivahti Andrei Vasilevski) oli uskomaton. Sanoin hänelle jatkuvasti, että hän on MVP ja paras pelaajamme. Sitten he antoivat Vezinan jollekin, kuka se olikaan Vegasissa (Marc-André Fleury). Viime vuonna he antoivat sen jollekin (Connor Hellebuyck)… Se oli hevonpaskaa, Vasili voitti kaksi Stanley Cupia.

Vasilevski pokkasi ratkaisufinaalin jälkeen pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon Conn Smythe Trophyn.

– Hän seisoi päällään tänään ja piti meidät mukana pelissä. Jälleen yksi nollapeli hänelle. Upeaa, en voi edes sanoa enempää, Kutsherov ylisti.

Vasilevskista puhe kääntyi yhtäkkiä finaalivastustaja Montreal Canadiensiin, joka onnistui edellisessä pelissä nappaamaan koko finaalisarjan ainoan voittonsa.

– Fanit Montrealissa käyttäytyivät kuin he olisivat voittaneet Stanley Cupin edellisessä ottelussa. Oletteko tosissanne? Heidän finaalinsa oli edellinen ottelusarja, Kutsherov tölväisi.

Oman lehdistötilaisuutensa jälkeen Kutsherov palasi vielä lauteille Vasilevskin mediatuokion yhteydessä. Tällä kertaa 28-vuotiaalla tähtipelaajalla oli mukanaan oluen lisäksi myös pullo samppanjaa.

Taiturimainen Kutsherov on Tampa Bayn parhaiten palkattu kenttäpelaaja. Hän ansaitsee Vasilevskin tavoin 9,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

Lue myös:

    Uusimmat