Ex-missi Susanna Juntusen kohdunkaulan syöpä leikattiin onnistuneesti – saa tietää pian, miten lapsihaaveiden käy

0:26
Kohdunkaulan syöpään sairastuu Suomessa joka vuosi 150-160 naista.

Susanna Juntunen ei tarvitse sytostaatti- ja sädehoitoja, kuten oli aiemmin ajateltu. 

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi vuonna 2008 kruunattu Susanna Juntunen (o.s. Mustajärvi) sai kuulla lokakuussa sairastavansa kohdunkaulan syöpää. 

Nyt Juntunen kertoo syöpäleikkauksen olevan ohi. Hän julkaisi Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen ja kuvan sairaalasta juuri ennen leikkausta. Hän kertoo, että halusi vaalia leikkauksen ajan sitä tunnetta, että kaikki menee hyvin. 

– Vaikka kuvassa tanssiikin itsevarmuutta huokuva potilas, löytyi häneltä PALJON myös NÖYRYYTTÄ syöpää kohtaan. Pelottavia aikoja ja edelleen kyynelehdin, kun edes mietin tuota päivää. Pelkäsin ihan valtavan paljon! hän kirjoittaa. 

Juntunen kertoo kaiken menneen hyvin ja syöpä on leikattu. Hän kertoo saaneensa iloisia uutisia. 

– Tilanne on se, että kaikki syöpä on tällä erää saatu poistettua!!! Eli mitään lisäleikkauksia, toimenpiteitä tai hoitoja ei tarvita, Juntunen kirjoittaa. 

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Juntuselle piti aloittaa sytostaatti- ja sädehoidot. 

– En olisi ikinä uskonut, että tilanne muuttuisi näin. Mä selvisin pelkällä leikkauksella ja mulla on edelleen kohtu.

Juntusella on tammikuun lopulla kontrolli, jossa selviää, voiko hän saada vielä lapsia. Juntusella on reilun vuoden ikäinen lapsi. 

– Kohtu tullaan kyllä 100% varmuudella poistamaan, mutta ei ihan vielä. 

– Ja tähän loppuun... oon uneksinut sitä hetkeä, kun saan kirjottaa tämän (ja nyt se hetki on tässä. Tämä erä voitettu! Susanna 1 - syöpä 0, Juntunen lopettaa kirjoituksensa.

Voimistelijoiden psyykkisenä valmentajana, sekä kotitreenivalmentajana työskentelevä Juntunen on ollut yhdessä yrittäjämiehensä kanssa viiden vuoden ajan. Pari avioitui tänä vuonna.

– Olen saanut tukea perheestä, lapsesta ja miehestä. Minulla on läheisiä ystäviä, jotka ovat auttaneet. Saan myös tukea siitä, että puhun tästä avoimesti. Kuulen paljon muiden tarinoita. Olen päässyt paljon lähemmäksi muita ihmisiä ja uskaltanut pyytä apua, hän kommentoi vastikään MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja