Ex-mies avautui tylysti Halle Berrystä: En koskaan lyönyt häntä

Halle Berryn entinen aviomies David Justice selittää, miksi puhui kovin sanakääntein näyttelijättärestä.

Entinen ammattitason baseball-pelaaja David Justice oli naimisissa näyttelijä Halle Berryn kanssa vuosina 1992–1997.

Daily Mailin mukaan Justice avautui tiistaina Twitter-tilillään lukuisien julkaisujen verran erostaan Berrystä. Hän halusi ilmaista, että oli saanut syyttömänä syyt niskaansa tapahtumasta, jossa Berryn entinen kumppani, jonka henkilöllisyys ei ole tiedossa, oli aiheuttanut näyttelijättären korvaan pysyvän kuulovaurion. Justice myös syytti Berryä hänen maineensa lokaamisestaan.

Hän viittasi myös muihin Berryn entisiin kumppaneihin Eric Benétiin, Gabriel Aubryyn ja Oliver Martineziin, todeten, että he kaikki ovat olleet Hallen ritareita, kunnes suhde on loppunut, jonka jälkeen heistä on tullut ”historian kamalimpia miehiä”.

Hän myös varoitteli tulevaa kolmatta ex-aviomiestä Martinezia, että tämä tulisi saamaan pian osansa maineen lokaamisesta.

Myöhemmin Justicen twiitit on poistettu.

Ensimmäisen Halle-aiheisen twiittivyörynsä jälkeen Justice on julkaissut uuden sarjallisen twiittejä, joissa hän kertoo ettei tarkoitus ollut mollata Berrya, vaan selventää hänen lapsillensa, ettei heidän isänsä ole väkivaltainen mies.

Hän olisi voinut lopettaa juorut jo aikoinaan. Minulla on kolme lasta ja vaimo 15 vuoden ajalta. On tärkeää, että lapseni tietävät ettei heidän isänsä ole syyllinen siihen, mitä niin usein on julkisuudessa väitetty. Nyt kun Halle on varmentanut totuuden, voin palata sohvalleni ja aloittaa lasten ohjaamisen valmentamalla pesäpalloa, jalkapalloa ja koripalloa yhteisössäni. Voitte sanoa minusta mitä haluatte, sillä en ole täydellinen, mutta älkää sanoko että löin Hallea. Äitini ei kasvattanut minua niin. Nyt menen takaisin omaan pieneen paikkaani tässä maailmassa ja olen hiljaa. Rauhaa!, sarjatviittasi Justice.

Jost twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä, täältä, täältä ja täältä.

Lue myös:

    Uusimmat