Ex-maailmanmestari kertoi hirvittävästä kohtaamisestaan Mike Tysonin kanssa – nyrkkeilylegenda teki myöhemmin puistattavan ehdotuksen

Nyrkkeilyn entinen maailmanmestari Billy Dib on kertonut sosiaalisessa mediassa ikimuistoisesta ensikohtaamisestaan lajilegenda Mike Tysonin kanssa.

Dib oli 21-vuotias, kun hän näki Tysonin vuonna 2006 ravintolassa. Ex-valmentaja Jeff Fenech esitteli heidät toisilleen, ja kohtaamisesta tuli varsin ikimuistoinen.

– Hei, Mike. Haluan esitellä sinut ystävälleni. Tästä pojasta tulee vielä maailmanmestari jonain päivänä, Mike. Hänen nimensä on Billy Dib, ja hän on 21-vuotias ja voittanut kaikki 13 otteluaan ammattilaisena, sanoi Fenech Tysonille.

Dib kertoo videolla odottaneensa halausta tai yläfemmoja, mutta Tysonin reaktio oli hieman yllättävämmästä päästä.

– Mike vain tuijotti minua etäältä, kääntyi katsomaan Jeffiä ja sanoi: ”Jeffrey, minua ei kiinnosta vi***akaan.”

Dib kertoi, että hänen suhteensa Tysoniin pysyi melko erikoisena. Australialaisen mukaan Tyson yritti myöhemmin saada hänet katsomaan videoita oikeista massamurhista. Dib veti tuolloin johtopäätöksensä ja päätti lähteä pois Tysonin luota. Myöhemmin valmentaja Fenech tuli sanomaan Dibille, että tuohtunut Tyson haluaa tappaa Dibin, koska tämä karkasi hänen luotaan.

Katso Dibin Twitter-video alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja