Ex-Liverpool-pelaajan miljoonakartanosta ravisuttava löydös – talosta on tehty valtava huumetehdas: "Kamaa on niin paljon, että se haisee"

Entisen Valioliiga-jalkapalloilijan Jermaine Pennantin omistamasta miljoonakartanosta on tehty valtava kannabistehdas, kun Pennant on ollut talosta poissa.

Englantilainen Pennant osti kartanon vuonna 2006 Liverpoolissa pelatessaan reilulla miljoonalla punnalla. Halessa Liverpoolin John Lennonin lentoaseman läheisyydessä sijaitseva 1930-luvun kiinteistö sisältää muun muassa koristelammen, tenniskentän, ulko-uima-altaan ja poreammeen.

Yhä Pennantin omistuksessa olevaa kartanoa vuokrattiin pitkään, kunnes vuonna 2020 silloiset vuokralaiset muuttivat pois. Kartano päätyi tyhjilleen, mutta huumediilerien epäillään brittiläisten mediatietojen mukaan ottaneen sen haltuunsa.

Urbaani tutkija on näyttänyt sosiaalisessa mediassa 35 minuutin videolla, miten talosta on tehty kannabisfarmi.

– Huh, tämä on entisen jalkapalloilijan Jermaine Pennantin talo, ja katsokaa kannabisvuoria kaikkialla. Kamaa on niin paljon, että se haisee, tutkija kuvailee kävellessään tiluksia ympäri.

YouTubessa julkaistulla videomateriaalilla näkyy muun muassa kymmeniä ruukkuja, peitettyjä ikkunoita ja kylpyhuoneeseen kasattuja suuria roskapusseja täynnä huumetarvikkeita.

Poliisi on käynnistänyt tapauksesta huumetutkinnan. Cheshiren poliisi kertoo, että kiinteistön sisätiloista on löydetty kannabisfarmi ja että joukko kasveja on takavarikoitu.

35-vuotias mies pidätettiin ja hänet sittemmin vapautettiin. Tätä nykyä 39-vuotiaan Pennantin ei epäillä tietäneen tapauksesta. Länsi-Midlandsin poliisin tiedetään ottaneen tapauksen hallintaansa.

Kartanon omistava Pennant edusti Liverpoolia vuosina 2006–09. Hän pelasi Espanjassa Real Zaragozassa 2009–10, kunnes palasi jälleen Englantiin. Arsenalin riveihin 1999–2005 kuulunut Pennant päätti uransa 2010-luvun lopulla.

Lue myös:

    Uusimmat