Lontoolaisliikkeeseen jätetystä Raamatusta paljastui kuvamysteeri – mitä futistähdet tekivät sängyssä saman naisen kanssa?

Englannissa ihmetellään erikoista mysteeriä. Mitä jalkapallotähdet Gabriel Jesus ja Diego Costa tekevät Raamatun sisältä löytyneissä erillisissä valokuvissa ilman rihmankiertämää saman naisen kanssa?

The Sun uutisoi tapauksesta kuvien kera. Brittilehden mukaan eräs nainen kiikutti toukokuussa Lontoon Marylebonessa sijaitsevaan hyväntekeväisyyspuotiin kaksi laukkua, joista toisessa oli Raamattu. Sen sisällä olleista valokuvista ei tiedetty ennen viime viikkoa, jolloin henkilökunta alkoi järjestellä kyseisissä laukuissa olleita tavaroita.

Raamatun sisältä löytyneissä erillisissä valokuvissa saman naisen kanssa poseeraavat sängyssä Manchester City -hyökkääjä Gabriel Jesus ja nykyisin Atletico Madrisissa pelaava entinen Chelsea-hyökkääjä Diego Costa. Sekä Jesus että Costa ovat yläkroppaan rajatuissa otoksissa ilman vaatetusta.

– Hyväntekeväisyyspuoti saa tavallisesti sahoja ja käytettyjä vaatteita, joten tämä oli ehdottomasti muutos siihen, The Sunin lähde kertoi.

Lähteen mukaan laukut oli liikkeeseen jättänyt espanjalaiselta tai latinalaiselta näyttänyt nainen.

– Hän sanoi, että ystävä lähti briteistä ja halusi eroon parista jutusta. Nainen, joka toi laukut, ei ole koskaan tullut takaisin, joten kukaan ei tiedä, mitä kuvien kanssa tehdä.

Tiedossa ei ole, milloin kuvat on otettu.

Brasilialainen Jesus erosi aiemmin tänä vuonna mallityttöystävästään Fernanda Queirozista. Espanjalainen Costa on naimisissa, ja hänellä on kaksi tytärtä.

Lue myös:

    Uusimmat