Mainos

Ex-lähettiläs Bruce Oreck ostaa helsinkiläisen arvokiinteistön – tällaisen kirjeen hän lähetti naapureille

USA:n entinen Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck valottaa naapurustolle suunnatussa tapaamiskutsussa aikeitaan Helsingin Vallilassa sijaitsevan perinteikkään Konepaja-kiinteistön suhteen.

Oreck kertoo suunitelmistaan kiinteistön kehittämistä edistävän Konepaja-liikkeen Facebook-sivuilla julkaistussa tapaamiskutsussa. Aiemmin tänä aamuna kerrotiin, että ex-lähettiläs on ostamassa kiinteistön, joka nykyisin on VR:n omistuksessa.

Oreck kutsuu naapuruston ihmiset mukaan suunnittelemaan rakennuksen tulevaa käyttöä. Tapaamiskutsun mukaan luvassa on "Luovuuden ja hauskuuden koti. Sija paikallisille pienyrityksille ja kansainvälisille ideoille".

Lue koko kirje alta:


Kutsu naapurustolle tapaamiseen Vallilan Konepajan tulevaisuudesta - Torstaina 16.11 klo. 19.30-21.30 Konepajalla, Aleksis Kiven katu 17A

On aika antaa Konepajan kukoistaa – antaa sen olla täynnä kauneutta ja muotoilua, rakkaudella tehtyä ruokaa ja tuotteita, jotka heijastavat käsityötaitoja. Luovuuden ja hauskuuden koti. Sija paikallisille pienyrityksille ja kansainvälisille ideoille.

Konepajan on aika olla lähiympäristön ydin. Ei ainoastaan paikka missä syödä tai tehdä ostoksia, vaan myös paikka jossa voi oppia ja kokea uutta.

Yksityiskohtaisten neuvottelujen loppuunsaattamisen jälkeen Yhdysvaltojen entinen suurlähettiläs Bruce Oreck aikoo ostaa Helsingin Vallilassa sijaitsevan, VR:n nykyisessä omistuksessa olevan Konepaja-kompleksin, joka muodostuu kokoonpano-, maalaamo- sekä sähköjunarakennuksesta.

Ole osa yhteistyöprosessia kanssamme. Auta meitä tekemään Konepajasta niin jännittävä ja eloisa kuin se voi olla. Tehdään yhdessä uudistettu Konepaja.

Bruce Oreck

Principal, The Train Factory

Konepaja 2100 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.