F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ex-kuljettaja paljasti: F1-pomot harkitsevat rajua ratkaisua – "Se täytyy tietää sunnuntai-iltaan mennessä"

4:44
Itävallan GP:n aika-ajon ratkaisuhetket: Lewis Hamilton oli sadesäässä ylivoimainen.

F1-kautta on alkuperäisen suunnitelman mukaan määrä jatkaa ensi viikonloppuna Unkarissa, mutta Red Bull Ringin varikolta tihkuu mielenkiintoista tietoa kisakalenteriin liittyen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Steiermarkin GP Itävallassa suorana 10.-12.7.
Su: Steiermarkin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Unkarin GP:n järjestäjät lähettivät lauantaina F1-talleille kovasanaisen tiedotteen, jossa kerrottiin, että maan koronasääntöjen rikkomisesta voi olla luvassa rajut sanktiot. Mikäli sääntöjä ei noudateta, seurauksena voi olla joillekin jopa vankeusrangaistus tai  tuhansien eurojen suuruinen sakko.

Tiedotteen kerrotaan aiheuttaneen vastustusta F1-sarjan johdossa ja F1-tallien piirissä. Kuljettajayhdistystä johtava Alexander Wurz kertoi itävaltalaiselle ORF-kanavalle, että F1-pomoilla on mahdollisesti mielessä Unkarin GP:n hylkääminen kokonaan.

Chase Carey (F1:n puheenjohtaja) kysyi minulta, mitä kuljettajat olisivat mieltä kolmannen kilpailun ajamisesta Itävallassa, Wurz kertoi GP Today -sivuston mukaan.

Jo se, että samalla radalla ajetaan kaksi peräkkäistä osakilpailua, on F1-sarjan historiassa täysin ennennäkemätöntä. Kuljettajille ei kuitenkaan tunnu olevan väliä missä ajetaan, kunhan vain ajetaan.

– Sanoin hänelle, että mikäli se on ainoa mahdollinen ratkaisu, voimme ajaa samassa paikassa vaikka kymmenen kertaa. On parempi ajaa Red Bull Ringillä useamman kerran kuin olla ajamatta ollenkaan. Tämä vaihtoehto on mahdollinen. Kaikki laitteet ja ihmiset ovat täällä jo valmiiksi.

– Se täytyy tietää sunnuntai-iltaan mennessä. Jos Unkarin GP:tä ei voida järjestää, on ehdottomasti mahdollista, että ajamme täällä taas ensi viikolla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja