Ex-kiekkoilija Siim Liivik hempeilee harvinaisessa yhteiskuvassa Salkkareista tutun rakkaansa kanssa – "Olet paras"

Ihmissuhdesolmuja Rantabaarissa – Salatut elämät -tekijöiden draamasarjan 3. kausi vauhtiin syyskuussa 4:26
Salkkareista tuttu Sofia Arasola tähdittää nykyisin Rantabaari-sarjaa

Siim Liivik ja näyttelijäpuoliso Sofia Arasola ovat yhtä hymyä ex-kiekkoilijan julkaisemassa Instagram-kuvassa.

Entinen jääkiekkoilija Siim Liivik julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan näyttelijäpuolisonsa Sofia Arasolan kanssa.

Pariskunta poseeraa kuvissa kauniissa maisemissa ja on yhtä hymyä. Arasolalla on kukkakimppu molemmissa käsissään ja ex-kiekkoilija olikin tyytynyt kuvatekstissä käyttämään kukka-emojeita ja yhtä hymynaamaa.

Aikoinaan Salatut elämät -sarjassa näytellyt ja sittemmin myös Rantabaarista tutuksi tullut Arasola kommentoi nopeasti rakkaansa kuvaa viroksi.

– Olet paras, hän kirjoitti.

Arasola vahvisti MTV Uutisille suhteensa Liivikiin elokuussa 2019. Tämän vuoden huhtikuussa parin spekuloitiin kihlautuneen, kun näyttelijä julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa tämän sormessa näytti kimaltavan kihlasormus. Pari ei kuitenkaan ole kommentoinut asiaa julkisuudessa.

Virolaistaustainen Liivik on tuttu myös viihdemaailmasta, sillä hän on esiintynyt muun muassa JVG:n kanssa taiteilijanimellä Märkä-Simo. Mies ilmoitti kiekkouransa loppumisesta loppukesästä. Hän on kuluvalla liigakaudella toiminut jääkiekkokommentaattorina C Morella.

Korona-aika on vienyt monen taiteilijan työt. Tanssii Tähtien Kanssa -yleisössä viikko sitten ollut Arasola kertoi MTV Uutisille ottaneensa harvinaisen vapaa-ajan "pakkolomana". Hän on toiselta ammatiltaan tanssija.

– On vain voinut hengähtää ja olla. Minulla ei ole nyt mitään sovittuna, mutta ehkä jotakin pientä mahdollisesti on tulossa. Minulla on onneksi hyvä taloudellinen tilanne, joten siitä ei ole tarvinnut stressata. Nyt voi vain lomailla, Arasola kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat