Ex-kiekkoilija Olli Jokisen Katerina-vaimo muistelee perheen kauhunhetkiä – piilevä sairaus oli viedä tyttären hengen: "Tätä päivää emme unohda koskaan"

Haastattelussa Olli ja Katerina Jokinen 6:48
Olli ja Katerina Jokinen paljastavat, kuinka koronavirus on muuttanut heidän arkeaan Floridassa

Olli Jokisen keskimmäinen tytär oli hengenvaarassa piilevän sairauden takia kolme vuotta sitten.

Uransa Florida Panthersin riveissä lopettaneen NHL-kiekkoilijan Olli Jokisen vaimo Katerina Jokinen muisteli keskiviikkona Instagram-tilillään muutaman vuoden takaisia kauhunhetkiään.

Katerina julkaisi kuvan pariskunnan tyttärestä sairaalavuoteella, joka oli otettu samalla päivämäärällä kolme vuotta aiemmin.

– Huhtikuun 29. päivä vuonna 2017 on päivä, jota emme koskaan unohda. Tämän kuvan katsominen on edelleen vaikeaa, Jokinen kirjoittaa kuvatekstissä ja kiittää perheen saamasta tuesta vaikeina aikoina.

–Kiitämme sydämemme pohjasta sairaalan henkilökuntaa tyttäremme pelastamisesta. Ja rakastan sinua pohjattomasti, Emma, päivitys jatkuu.

Katerina kertoi viime syksynä muun muassa Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä, että perheen keskimmäinen tytär Emma oli vähällä menehtyä piilevän sairauden takia. Teini-ikäisen tyttären kropassa oli happomyrkytys, joka oli päässyt kehkeytymään, kun perhe ei tiennyt hänen sairastavan diabetesta.

Jokiset sivusivat aihetta myös viikko sitten torstaina MTV3-kanavalla Vappu ja Marja Livessä, johon he osallistuivat videoyhteyden avulla kotoaan Floridasta käsin.

Pariskunta kertoi, että koronavirusepidemia otetaan perheessä vakavasti, koska Emma kuuluu diabeteksensa vuoksi riskiryhmään.

– Kyllähän sen kanssa pitää olla varovaisempi. Mutta eihän tätä voi kontrolloida muuten kuin omalla käytöksellään, Katerina Jokinen myönsi.

–Kaupasta loppuivat alkoholipyyhkeet ja hän joutui laittamaan insuliinipumpun ilman desinfiontia. Siitä seurasi tulehdus ja hän on antibioottikuurilla. Onhan se aika hurjaa, äiti kertoo, mutta kiittelee saaneensa apua perheen ystäviltä vaikeassa tilanteessa.

Jokiset ovat olleet yhdessä jo yli 20 vuotta. Parilla on Emman lisäksi myös tyttäret Alexandra ja Keira.

Miten kotiopetus sujuu kolmen lapsen perheessä Floridassa ja mitä Olli Jokinen tekee kiekkouran päätyttyä? Katso Jokisten haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Vappu ja Marja Live torstaisin MTV3-kanavalla kello 21!

Lue myös:

    Uusimmat